• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Argentijns vlees bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Argentijns vlees bestellen is het beste idee dat je kan uitvoeren voor jouw BBQ. Dit vlees is het meest bekende vlees ter wereld en komt van Zuid-Amerikaanse oorsprong. Argentijns vlees is afkomstig van de Aberdeen Angus runderen en kan je bij ons bestellen omdat wij weten hoe sterk zijn kwaliteit is. Deze runderen hebben voor minstens 24 maanden de vrijheid om in uitgestrekte graslanden te grazen waar verschillende soorten gras groeien. Hierdoor vinden ze ten alle tijden voedingsrijke grassen en is bijvoeden niet nodig.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijk Argentijns vlees

Argentijns vlees is essentieel om te bestellen voor jouw BBQ

Wanneer je vlees wilt bestellen bij de beste online slagerij, dat minder vet heeft en ook nog eens een lagere cholesterol dan ander rundvlees, dan is Argentijns vlees precies wat jij nodig hebt. Lees alles over zijn kwaliteit en oorsprong. Zijn overweldigend goede smaak komt van het puur natuur hormoon- en antibioticavrije vlees. Daarnaast is het nog nooit bevroren geweest en heeft het in zijn vacuüm verpakte transportperiode goed kunnen rijpen, waardoor hij nog rijkelijker is geworden van smaak. The Meat Boys is dé online slagerij waar jij het meest delicieuse rundsvlees kan bestellen. Denk maar aan kalf spareribs die heerlijk liggen te sudderen op de grill. Of aan de rumpsteak in ons assortiment.

Bestel dit heerlijke stuk vlees

In onze online slagerij uit Rotterdam kan je vlees bestellen dat komt van de beste runderen van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Wagyu Tournedos dat geïmporteerd wordt vanuit Japan, maar ook Australië en Noord-Amerika. Wil je jouw smaakpapillen de ultieme sensationele ervaring geven? Twijfel dan niet om Argentijns vlees te bestellen dat zijn smaak rijkelijk overbrengt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!