• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

BBQ-vlees bestellen in Rotterdam

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Wanneer de zon door de ramen schijnt, je die zomerse dag luid hoort roepen en je spontaan zin krijgt in een BBQ, dan kan je niet anders dan overheerlijk vlees bestellen bij The Meat Boys uit Rotterdam. Iedereen heeft het al meegemaakt, een impulsieve beslissing om te barbecueën, naar de slagerij gaan en nét voor jij aan de beurt bent is jouw favoriete vlees uitverkocht. Dit zal je niet overkomen wanneer je jouw BBQ-vlees online gaat bestellen bij onze slagerij in Rotterdam.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Lekkere tomahawk voor op de BBQ

De heerlijkste BBQ met vlees dat je bij ons kan bestellen in Rotterdam

Ons assortiment aan vis en vlees voor op de BBQ is veelzijdig, zodat je voor iedereen iets kan bestellen waar ze het meest naar verlangen tijdens jouw eetfestijn in Rotterdam. Denk maar aan een heerlijk malse ossenhaasspies of een Ibérico secreto. Ook de sprekende smaak van lamsvlees of sappige kip kan je online bestellen. Vind je het moeilijk een keuze te maken omdat alles er zo heerlijk uitziet? Dan kan je tijdens het zomerseizoen voor de barbecueboxen gaan, die gevuld zijn met divers vlees voor op de BBQ. Zo krijg je een mooie balans aan BBQ-vlees en wordt het een stuk gemakkelijker om je vlees te kiezen en te bestellen bij ons in Rotterdam. Natuurlijk kunnen de sensationeel smakende kalf spareribs niet ontbreken om een BBQ compleet te maken. Vind jouw weg op onze website tot onze receptenpagina voor sublieme bereidingswijzen en maak jouw BBQ tot een onvergetelijk etentje.

Bekijk het aanlokkelijke assortiment

Bij onze online slagerij is al het vlees tot in de puntjes goed verzorgd, zodat jij zeker kan zijn dat het stuk vlees dat straks op jouw bord ligt al jouw verwachtingen zal overtreffen. Ben je helemaal klaar om jouw vlees te bestellen voor die BBQ van vanavond in jouw tuin in Rotterdam, maar heb je eigenlijk een superdrukke dag, waardoor de tijd ontbreekt lang garend vlees te bereiden? Dan zijn gegaarde spareribs een absolute must voor jou. Bekijk ons assortiment, laat je verleiden door ons verrukkelijke vlees en maak jouw BBQ tot een waar eetfestijn.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!