• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Diamanthaas bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Diamanthaas is het zachtste deel van de schouder van runderen en kan je bij The Meat Boys uit Rotterdam bestellen. Dit uiterst malse stuk vlees is afkomstig van Uruguayaanse of Canadese Black Angus runderen. Kenmerkend voor diamanthaas is de fijn gelijnde marmertekening die erop wijst hoe weinig vet hij bevat en hij ondanks dat toch enorm mals is.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke diamanthaas van onze online slagerij

Overheerlijke, malse diamanthaas kan je bij ons bestellen

Wanneer je diamanthaas wilt bestellen, kan je dit het best bij onze online slagerij doen. Wij hebben namelijk altijd de meest malse stukken vlees waar je van kan dromen. Deze malsheid is te danken aan de levensomstandigheden van de Black Angus runderen. Zij leven op uitgestrekte vlaktes en krijgen een speciaal graandieet van 120 dagen dat ervoor zorgt dat het vlees gemarmerd is. Ook Wagyu tournedos is bijvoorbeeld een rundvleessoort met een hoge vetmarmering. In die marmering zit zijn malsheid en smaakvolle sensatie voor jouw tong. Naast de sublieme diamanthaas kan je bij ons ook ossenhaas online bestellen. Ga je toch liever voor een mals stuk vlees waar de rib nog aan zit? Proef dan zeker de kalf spareribs uit ons assortiment.

Ervaar zijn exceptionele smaak

Wanneer jij online vlees gaat bestellen bij ons in Rotterdam, moet je zeker en vast diamanthaas overwegen. Zijn volwaardige smaak laat jouw smaaksensoren dansen van genot. Bovendien is dit rundvlees zelfs nog nooit ingevroren geweest in het gehele transportproces, een gegeven dat in onze visie past. Proef het zelf en ons punt zal bewezen zijn.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.