• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Smakelijke entrecote online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Bij The Meat Boys uit Rotterdam kan je overheerlijke entrecote online bestellen. Dit magere stuk rundvlees is vol van smaak en heeft een klein vetrandje aan de zijkant dat nog extra smaak geeft. Het is een premiumwaardig stuk vlees, afkomstig van de dunne lende dat bemind is doorheen heel Nederland.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Een heerlijke wagyu entrecote

De superieure entrecote kan je online bestellen bij ons

Bij onze online slagerij in Rotterdam kan je online diverse soorten entrecote bestellen. We hebben entrecote dat afkomstig is van grass-fed runderen uit Argentinië en Uruguay, waar de runderen op uitgestrekte vlaktes leven. Maar ook entrecote van exceptionele Wagyu runderen zit in ons assortiment voor wanneer je een meer uitzonderlijk stuk vlees verkiest. Bovendien is onze entrecote van Angus runderen halal goedgekeurd vlees. Zo kan je smullen van een overheerlijk stuk vlees met een goed gevoel. Zo is bijvoorbeeld ook maminha een liesstuk van de Angus runderen dat op de halal wijze verkregen is. The Meat Boys bestel je uitermate hooggekwalificeerd vlees, direct bij de importeur, waardoor je steeds zeker bent van zijn superioriteit. Dit ongeacht of het over de entrecote gaat of over lamsvlees, kalf spareribs of onze andere vleesopties.

Probeer onze verfijnde recepten uit

Of je nu de smakelijke entrecote online wilt bestellen of toch liever voor kippenvlees gaat, bij ons zit je altijd goed wanneer je kwaliteit verlangt. Ontdek onze verse producten, die wij bij jou aan huis leveren en vind onze verfijnde recepten op de website. Probeer uit, raak overtuigd en bestel opnieuw.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!