• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Gegaarde spareribs bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Wanneer je voor hoogstaande kwaliteit gegaarde spareribs wilt gaan, dan kan je deze vanaf nu bij The Meat Boys bestellen. Deze voorgegaarde spareribs zijn de perfecte oplossing wanneer je wilt genieten van hun ultieme smaak, maar het jou ontbreekt aan de tijd om ze te bereiden. Het enige dat jij nog moet doen, is ze even opwarmen en meteen serveren.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Overheerlijke gegaarde spareribs

Gegaarde spareribs, om vingers en duimen bij af te likken, kan je bestellen bij ons

De gegaarde spareribs die je bij onze slagerij in Rotterdam kan bestellen zijn op ambachtelijke wijze klaargemaakt met het Amerikaanse 3,2,1 proces vanuit de smoker. Dit houdt in dat ze eerst gemarineerd zijn, daarna gerookt op eikenhout om vervolgens drie uur langzaam te garen. Om dit gehele smaakplaatje af te werken is het met een heerlijke saus afgelakt. Dit complete proces maakt de gegaarde spareribs zo onovertroffen lekker waarbij het vlees zo van het bot valt. Ook de fenomenaal malse kalf spareribs hebben wij voor jou gegaard. Bereid ze thuis eenvoudig in de oven of leg ze op jouw kamado 15 inch barbecue. 20 minuutjes later zijn jouw verrukkelijke spareribs klaar om te serveren. De mogelijkheid om gegaarde spareribs te bestellen geeft jou de optie die drukke dagen te doorstaan en toch te kunnen smullen van een heerlijk stuk vlees. Vervolledig je bestelling daarnaast met de ribeye. Ook kan je kip bestellen in diverse variaties om van te smullen.

Geniet met alle zintuigen

Zitten jouw dagen overvol en kan je de tijd niet vinden om spareribs te bereiden, maar wil je toch genieten van hun sensationele smaak? Dan kan je bij ons gegaarde spareribs bestellen. Lees alles over onze visie en je zal begrijpen waarom je bij ons altijd hoogstaand kwaliteitsvlees krijgt. Dus twijfel niet langer om die gegaarde spareribs te bestellen en geniet ervan met al je zintuigen.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!