• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,7

35% op botermalse Ossenhaasactie!

Bestel nu

Halal gekeurd vlees bestellen is mogelijk bij ons in Rotterdam

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Wij van The Meat Boys geven de mogelijkheid om halal goedgekeurd vlees te bestellen bij onze slagerij in Rotterdam. Wanneer je dit graag wilt, kunnen wij zelfs het halal certificaat meegeven met de zending. Zo ben je steeds helemaal zeker dat dit vlees volledig voldoet aan jouw wensen en je daarnaast ook nog eens kan genieten van zijn pure en sensationele smaak.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijk halalvlees van de beste online slagerij

Een varia aan halal gekenmerkt vlees kan je bestellen in Rotterdam

Wij, als beste online slagerij, gaan met een zekere finesse te werk om met de juiste leveranciers in zee te gaan en ten allen tijden hoogstaande kwaliteit te kunnen voorzien. Halal is de term die gebruikt wordt om aan te geven dat vlees of ander voedsel voldoet aan de Islamitische bereidingswetten. Vlees dient aan bepaalde richtlijnen te voldoen voordat het halal genoemd kan worden. Dit heeft onder andere te maken met de manier van slachten. Het vlees van dieren dat op juiste methode verkregen is, krijgt het halal keurmerk en dit goedgekeurde vlees kan je bij ons in Rotterdam bestellen. Bij onze online slagerij uit Rotterdam is er een ruime keuze aan vlees dat halal verantwoord is, waardoor je de mogelijkheid hebt het vlees te bestellen naar jouw keuze. Alle mogelijke opties vlees om te bestellen bij ons in Rotterdam kan je bekijken in de categorie halal.

Wees zeker van de benoeming halal

Wij van The Meat Boys staan bekend om de hoge kwaliteit vlees die we aanbieden, ongeacht of je kip wilt bestellen in Rotterdam, halal of rundsvlees. Bak jouw favoriete heerlijkheden op de kamado 15 inch BBQ of een maat groter en laat al jouw gasten genieten van een smakelijk gegrild stuk vlees. Ben je onzeker of bijvoorbeeld kalf spareribs ook halal bereid vlees is? Neem dan contact met ons op en vraag dit gerust na.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.