• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ibérico secreto vlees kan je bij ons bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ibérico secreto is het best bewaarde geheim onder het Ibérico varkensvlees en dit vlees kan je bij ons online bestellen. De secreto is afkomstig van de schouder van het varken en is geliefd om zijn volle smaak. Zijn specialiteit zit in zijn goede marmering die ervoor zorgt dat dit stuk vlees uitermate sappig en enorm mals is. De concentratie intramusculair vet is bij verse Ibérico secreto zeer hoog, waardoor hij zo bemind is bij echte vleeskenners en zij dit vlees met volle overgave online bestellen. Deze marmering maakt het mogelijk het vlees van het Ibérico varken minder koud uit te snijden dan gebruikelijk is. Dit zorgt voor een groter aantal volwaardige stukken steak. Natuurlijk worden de restsnippers verwerkt in worsten en gehakt voor een optimaal gebruik van dit bijzondere vlees.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke Ibérico secreto

Ibérico secreto is een luxueus stuk vlees dat je bij ons online kan bestellen

Het Ibérico vlees is afkomstig van Ibérico varkens die leven op de Iberische schiereilanden waar hun raszuiverheid streng bewaakt wordt. Het wordt gekenmerkt met een zwart hoefje, onder de Spaanse naam Pata Negra. Doordat Ibérico vlees een hoogstaand aanzien heeft, wordt het vaak vergeleken als de varkensversie van de Wagyu. Iemand die kan genieten van de Wagyu tournedos om zijn extravagante smaak, gaat zeker en vast ook de Ibérico secreto appreciëren en geen moment langer willen twijfelen om dit vlees online te bestellen. Wij van The Meat Boys in Rotterdam zijn trots een pronkstuk als Ibérico vlees te verkopen in onze online slagerij. Naast de secreto kan je ook ander vlees van het Ibérico varken bij ons bestellen. Zoals bijvoorbeeld de Ibérico varkensrack met zijn hemelse smaak om vingers bij af te likken. Geef je toch de voorkeur aan rundsvlees, maar wil je evenzeer de malsheid in spareribs ervaren? Probeer dan zeker onze kalf spareribs uit.

Proef de verbluffende smaak van klasse

Ben je al volledig verlekkerd door het Ibérico vlees dat je online kan bestellen bij ons, maar weet je nog niet of je de Ibérico secreto wilt of een ander stuk? Laat je dan verleiden door alle mogelijkheden van Ibérico vlees. Proef zelf zijn verbluffend volle smaak en ga voor klasse bij jouw volgende eetpartij.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.