• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ibérico secreto vlees kan je bij ons bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ibérico secreto is het best bewaarde geheim onder het Ibérico varkensvlees en dit vlees kan je bij ons online bestellen. De secreto is afkomstig van de schouder van het varken en is geliefd om zijn volle smaak. Zijn specialiteit zit in zijn goede marmering die ervoor zorgt dat dit stuk vlees uitermate sappig en enorm mals is. De concentratie intramusculair vet is bij verse Ibérico secreto zeer hoog, waardoor hij zo bemind is bij echte vleeskenners en zij dit vlees met volle overgave online bestellen. Deze marmering maakt het mogelijk het vlees van het Ibérico varken minder koud uit te snijden dan gebruikelijk is. Dit zorgt voor een groter aantal volwaardige stukken steak. Natuurlijk worden de restsnippers verwerkt in worsten en gehakt voor een optimaal gebruik van dit bijzondere vlees.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke Ibérico secreto

Ibérico secreto is een luxueus stuk vlees dat je bij ons online kan bestellen

Het Ibérico vlees is afkomstig van Ibérico varkens die leven op de Iberische schiereilanden waar hun raszuiverheid streng bewaakt wordt. Het wordt gekenmerkt met een zwart hoefje, onder de Spaanse naam Pata Negra. Doordat Ibérico vlees een hoogstaand aanzien heeft, wordt het vaak vergeleken als de varkensversie van de Wagyu. Iemand die kan genieten van de Wagyu tournedos om zijn extravagante smaak, gaat zeker en vast ook de Ibérico secreto appreciëren en geen moment langer willen twijfelen om dit vlees online te bestellen. Wij van The Meat Boys in Rotterdam zijn trots een pronkstuk als Ibérico vlees te verkopen in onze online slagerij. Naast de secreto kan je ook ander vlees van het Ibérico varken bij ons bestellen. Zoals bijvoorbeeld de Ibérico varkensrack met zijn hemelse smaak om vingers bij af te likken. Geef je toch de voorkeur aan rundsvlees, maar wil je evenzeer de malsheid in spareribs ervaren? Probeer dan zeker onze kalf spareribs uit.

Proef de verbluffende smaak van klasse

Ben je al volledig verlekkerd door het Ibérico vlees dat je online kan bestellen bij ons, maar weet je nog niet of je de Ibérico secreto wilt of een ander stuk? Laat je dan verleiden door alle mogelijkheden van Ibérico vlees. Proef zelf zijn verbluffend volle smaak en ga voor klasse bij jouw volgende eetpartij.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!