• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ibérico varkensrack bestellen bij ons

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

De Ibérico varkensrack is de meest exclusieve variant van spareribs die je bij ons kan bestellen. Ibérico is een geadoreerd varkensras van Spaanse afkomst dat zijn hoogstaande kwaliteit te danken heeft aan de strenge bescherming van zijn zuivere bloedlijn. In combinatie met de hoge marmeringsgraad is Ibérico vlees uitermate mals en vol van smaak.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke Ibérico varkensrack

De hemelse Ibérico varkensrack kan je online bestellen bij ons

Ibérico vlees is met goede reden erg geliefd onder absolute vleeskenners uit Rotterdam die graag gaan voor delicatesse van een klasse hoger. Daarbij het gegeven dat spareribs ongetwijfeld een grote meerwaarde bieden aan iedere BBQ, maakt dat het bijna onmogelijk wordt de verleiding te weerstaan om de Ibérico varkensrack te bestellen. Alle spareribs, ongeacht of het kalf spareribs zijn of een varkensrack, zijn wat vetter waardoor ze erg vol van smaak zijn. De Ibérico varkensrack heeft daarbij nog een uitgesproken karakteristieke en nootachtige smaak die er geen twijfel overlaat dat je hem zal willen bestellen. Bij onze online slagerij kan je ook overheerlijke rubs bijbestellen om jouw spareribs mee te marineren. Zo worden ze een nog grotere delicatesse op jouw BBQ. Heb je de smaak te pakken en wil je meer van Ibérico vlees proeven? Dan is de Ibérico secreto een absolute voltreffer.

Bestel deze heerlijke smakelijkheid

Het bestellen van een Ibérico varkensrack bij The Meat Boys is een uitstekend idee wanneer jij graag een heerlijk stuk excentriek vlees op jouw BBQ wilt grillen. Wanneer je nog extravaganter wilt gaan, is de sublieme Wagyu tournedos zeker een uitpakker. Ibérico is de Wagyu onder varkensvlees. Laat de mogelijkheden van Ibérico varkensvlees op je inspelen en bestel die altijd smakende varkensrack.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.