• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ibérico vlees bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ibérico is het meest exclusieve vlees onder de noemer van varkensvlees en te bestellen bij The Meat Boys uit Rotterdam bestellen. Het Ibérico varken is erkend als het meest smaakrijke varkensras van deze aardbol. Door zijn elitaire benoeming wordt het vaak gezien als de Wagyu onder de varkens.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke Ibérico varkenshaas

Ibérico, het luxueuze vlees, afkomstig van varkens, kan je bij ons bestellen

Ibérico varkens worden gefokt en geteeld op het Iberische schiereiland waar het uitermate goed beschermd wordt door de Spaanse wet- en regelgeving. Hierdoor zijn deze varkens enkel op deze plek te vinden, wat het nog unieker maakt dat je Ibérico vlees kan bestellen bij onze online slagerij. Deze strenge visie is een bescherming voor de naam en de volledige keten van geboorte tot geslacht. Dit zorgt ervoor dat het ras zuiver blijft en de uitermate hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Je kan Ibérico bij ons bestellen in verschillende vormen van vlees. Zo is er bijvoorbeeld de Ibérico Secreto, wat van de schouder komt en vol is van smaak. Ook de Ibérico varkensrack zijn een onbeschrijflijke lekkernij onder de categorie van spareribs. Ben je verzot van spareribs, maar verkies je toch liever rundsvlees boven varkensvlees? Dan zijn de kalf spareribs de delicatesse die je moet uitproberen. Laat je zeker verleiden door alle mogelijkheden van Ibérico varkensvlees.

Ga voor klasse

Ga jij graag voor de extravagante versie van Wagyu tournedos, maar dan in het omhulsel van varkensvlees? Dan kan je Ibérico vlees bestellen bij ons, om die sensationele smaak te ontdekken. Twijfel dus niet langer, laat je smaakpapillen tintelen van plezier en bestel het sappigste Ibérico vlees.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.