• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Kamado 15 inch, 18 inch of 21 inch bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

De kamado barbecue kan je bij The Meat Boys uit Rotterdam in 15 inch, 18 inch en 21 inch bestellen. Deze barbecue geeft jouw vlees de pure smaak van vlees dat gebakken wordt op houtskoolvuur. Deze authentieke smaak is een toevoeging voor alle vleessoorten die jij op jouw kamado tot het perfecte resultaat klaarmaakt. De kamado is beschikbaar in 15 inch, 18 inch en 21 inch, zodat iedereen het model kan bestellen dat past bij hun noden. Deze drie maten worden de kamado compact, kamado small en kamado medium genoemd.

Wil je zien wat voor BBQ- en kookartikelen wij te bieden hebben?

Mooie kamado voor overheerlijke zomerse avondjes

Maak jouw kamado keuze door 15 inch, 18 inch of 21 inch te bestellen

Je kan best de kamado compact van 15 inch bestellen wanneer je die smaakvolle Wagyu tournedos wilt kunnen grillen voor een kleiner gezelschap van een vijftal personen. Bij dit model is inclusief een afdekhoes en platesetter die je de mogelijkheid geeft hem op meerdere manieren te gebruiken. De kamado small van 18 inch is een gulde middenweg die je kan bestellen, die ligt tussen die van 15 inch en 21 inch en deze is ideaal voor een groep van acht personen. Dit model is inclusief een standaard en zijtafels om in optimale omstandigheden die sappige, malse Maminha te braden. Voor grotere groepen van wel tien personen is het aangeraden de kamado medium van 21 inch te bestellen, gezien deze meer ruimte biedt om op te bakken dan die van 15 inch en 18 inch. Met dit ruime model kan je al jouw vlees, dat je bij onze online slagerij besteld hebt, met finesse klaarmaken. Maak gebruik van onze BBQ- en kookartikelen om met gemak heerlijk eten te bereiden.

Ontdek deze fantastische barbecue

De kamado heeft een stoere uitstraling met zijn zwarte, keramische materiaaluitvoering en kan je bestellen in 15 inch, 18 inch en 21 inch. Of jouw voorkeur nu ligt bij een mals stuk rundvlees, bij sappig lamsvlees of bij verantwoord halal vlees, elke vleessoort is tot een heerlijke delicatesse te bereiden op deze kamado barbecue. Ook kip kan je bij ons bestellen om tot een ultieme smaaksensatie te bereiden op deze formidabele barbecue. Ga voor de kamado barbecue in de maat die jou aanstaat.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!