• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Kip bestellen in Rotterdam

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Kip is nooit een verkeerde keuze om te bestellen bij ons in Rotterdam om dat sappige stukje vlees op jouw BBQ te hebben waar iedereen van houdt. The Meat Boys geeft jou een varia aan mogelijkheden die elk hun eigen kenmerkende karakteristieken hebben die stuk voor stuk sensationeel, sappig smaken.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke kipdijrollade met kruiden

Variaties van kip bestellen bij onze online slagerij in Rotterdam

De kip die je bij ons in Rotterdam kan bestellen komt van Nederlandse bodem en is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Deze hoogstaande kwaliteit kunnen wij als online slagerij waarmaken doordat onze kippen geselecteerd, gefokt en geslacht worden met een verfijnde zorgvuldigheid. Wil jij heerlijke pulled chicken maken voor bij jouw BBQ? Dan kan je onze malse kipfilets bestellen en dan brengen wij dit stukje kip vanuit Rotterdam tot bij jou thuis. Ook kipsaté, een hele kip of een kippendijrolade kan jouw smaaksensoren laten tintelen van genot. Ontdek het hele assortiment kip.

Kies jouw primerende smaaksensatie

Naast kip kan je bij ons in Rotterdam een heleboel ander BBQ-vlees bestellen. Zo kan jij de BBQ organiseren met verrukkelijk vlees waar iedereen van geniet. Denk hierbij aan kalf spareribs, ossenhaas, lamsrack en nog heel wat meer delicatessen. Maak de keuze tussen alle mogelijke smaaksensaties en bestel jouw favoriete stukken vlees.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!