• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Kwaliteitsvlees bij ons bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

The Meat Boys is dé online slagerij waar je enkel en alleen kwaliteitsvlees kan bestellen dat vervolgens bij jou aan huis geleverd wordt. Ons vlees heeft een volle smaak, gekregen door zijn puurheid, en zal je steeds opnieuw overdonderen met zijn kwaliteit. Onze maatstaaf voor kwaliteitsvlees dat je kan bestellen, is het kunnen garanderen dat dit 100% natuurlijk is en dat het van restaurantkwaliteit is.

Wil je zien wat voor kwaliteitsvlees je bij ons kan bestellen?

Heerlijk kwaliteitsvlees op de BBQ

Kwaliteitsvlees is een garantie bij het bestellen

Als online slagerij uit Rotterdam weten wij dat vlees vaak de essentie van een gerecht vormt, zeker wanneer het een BBQ betreft. In onze visie is enkel kwaliteitsvlees van het hoogste kaliber kwalitatief genoeg om te bestellen. Dit kan gaan over Argentijns vlees uit de Noord-Amerikaanse regio’s of over Ibérico varkensvlees. Ook kalf spareribs is kwaliteitsvlees met een uitmuntende smaak dat je bij ons kan bestellen. Ga je toch liever een andere richting uit en is enkel de garantie van vlees zonder chemicaliën niet voldoende, dan behoort zelfs halal vlees tot ons assortiment. Natuurlijk kan je ook kip bestellen wanneer je graag een sappig stukje vlees hebt waar je iedereen gelukkig mee maakt. Wil je recepten vinden om dit hoogwaardige vlees tot een overheerlijke maaltijd te bereiden? Bekijk dan zeker onze receptenpagina.

Proef alle vleessoorten

Wij vinden het een enorm belangrijk gegeven om jou te informeren over de oorsprong van het vlees. Waardoor je bij al het vlees dat je gaat bestellen met een gerust gemoed kan genieten van zijn smaak. Bekijk dus zeker het ruime aanbod aan kwaliteitsvlees, zoals Wagyu ribeye en proef de sensationele, diverse smaken van elke vleessoort.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!