• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Lamsrack online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Lamsrack is het stuk vlees dat bij loodrecht op de ruggengraat wordt afgesneden en dit heerlijke lamsvlees kan je online bestellen bij The Meat Boys. Een lamsrack heeft 16 ribben, ook karbonades genoemd en is enorm geliefd om zijn heerlijke smaak die jouw smaakpapillen triggert en je doet verlangen naar meer.

Wil je zien wat voor lamsvlees wij te bieden hebben?

Een heerlijk lamsrack

Waarom je een smaakrijke lamsrack online moet bestellen bij ons

Je kan bij ons online een lamsrack bestellen van ca. 900 gram. Dit stuk lamsvlees is terecht bemind door de echte vleesliefhebbers. Zijn vlees is in de puurste vorm doordat de lammeren opgegroeid zijn in Nieuw-Zeeland. Een land met ruime weides, lange zomers en milde winters, waardoor de lammeren gedurende het hele jaar buiten kunnen grazen en genoeg voedsel krijgen, waardoor bijvoeden niet nodig is. Lamsrack is het stuk vlees dat niet mag ontbreken op jouw BBQ, wat exact de reden is waarom je dit lamsvlees online kan bestellen bij ons. Natuurlijk kan je bij The Meat Boys uit Rotterdam enkel kwaliteitsvlees bestellen en omdat wij het belangrijk vinden dat jij met zekerheid weet dat ons vlees ook daadwerkelijk van de beste kwaliteit is, zijn wij steeds transparant over zijn oorsprong. Hou je van ribbenvlees en wil je een andere smaaksensatie uitproberen dan lams? Dan kan je ook kalf spareribs bestellen bij ons.

Ga voor een resoluut smaakfestijn

Lamsrack is een heerlijk mals stuk lamsvlees met een rijkelijke smaak dat je bij onze online slagerij uit Rotterdam kan bestellen. Wil je graag variatie? Dan kan je ook kip bestellen. Ga nu nog jouw lamsrack online bestellen en maak van jouw BBQ een geslaagd smaakfestijn. Laat je gasten perplex staan van dit verrukkelijke stuk lamsvlees tijdens jouw BBQ.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!