• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Delicieuse maminha online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Maminha gaat onder vele namen en is een heerlijk liesstuk van Angus runderen uit Uruguay dat je online bij ons kan bestellen. Enkele van deze namen zijn ezeltje, tri-tip, naaldje en pasgetrouwde juffertjessteak. De naam Maminha komt uit Portugal waar dit een absolute delicatesse is.

Wil je zien wat voor rundvlees wij nog meer te bieden hebben?

Heerlijke Maminha van 1 kilo

Hemelse maminha kan je online bestellen bij onze slagerij

De smaak van maminha komt het beste tot zijn recht wanneer je hem in zijn geheel braadt in de oven of op de barbecue. Het is een prachtig stuk vlees dat wij importeren vanuit Uruguay onder ons eigen merk; Gran Carne Angus. Doordat het vlees tijdens zijn transport nooit bevroren is geweest – enkel gekoeld – en daarnaast ook gevacumeerd is, heeft het in dit proces nog extra kunnen rijpen. Hierdoor is zijn smaak nog excentrieker en zijn vlees zo mals. Online bij ons kan je verrukkelijke recepten terugvinden om jouw maminha na het bestellen lekker klaar te maken.

Maminha en meer

Natuurlijk kan je naast maminha ook andere stukken rundvlees online bij ons bestellen. Denk hierbij aan kalf spareribs of ossenhaas. Ook entrecote is een begeerd stuk rundvlees in Nederland. Wil je graag iets dat meer uitgesproken en uniek is? Ga dan zeker voor de verrijkende Wagyu tournedos. Bij The Meat Boys uit Rotterdam krijg jij jouw BBQ-vlees rechtstreeks van bij de importeur tot bij jou aan huis geleverd.

Stimuleer jouw smaakpapillen

Bij onze online slagerij kan je steeds het meest kwaliteitsvolle vlees, zoals de maminha, bestellen. Hun voortreffelijke smaak zal je bij de eerste hap overtuigen, waardoor je niets anders meer wilt dan vlees van The Meat Boys uit Rotterdam. Activeer al jouw smaakpapillen met dit heerlijke stuk vlees.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!