• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Online jouw vlees bestellen kan bij ons in Rotterdam

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

The Meat Boys is dé online slagerij waar jij jouw vlees kan bestellen in Rotterdam. Heb jij je al eerder afgevraagd waar je het beste jouw vlees kan bestellen en of dit ook online kan? Dan is onze webshop het antwoord op jouw vraag, want bij ons kan je het meest kwaliteitsvolle vlees simpelweg online bestellen en wij leveren het vanuit Rotterdam tot bij jou aan huis.

Wil je zien wat voor lamsvlees wij te bieden hebben?

Een heerlijk lamsrack

Je kan online het heerlijkste vlees bestellen bij ze slagerij in Rotterdam

De allerbeste online slagerij waar je jouw kwaliteitsvol vlees kan bestellen is gesitueerd in Rotterdam en heeft een uitgebreide webshop waarop je het meest verrukkelijke vlees, ook BBQ- en kookartikelen, op kan terugvinden. Alles is overzichtelijk gestructureerd waardoor je snel alles kan terugvinden waar jouw smaakpapillen enthousiast van worden. Ons assortiment is veelzijdig, waardoor er voor iedere vleesliefhebber de vleessoort te vinden is die voor hem of haar het beste smaken. Wij van The Meat Boys importeren enkel het allerbeste kwaliteitsrundvlees uit Zuid-Amerika, het meest smaak overtreffende Ibérico-vlees uit Spanje, overheerlijk lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en nog zo veel meer. In onze webshop kan je vlees online bestellen, rechtstreeks van bij jouw importeur in Rotterdam. Wij zijn de beste slagerij waar je producten aan scherpe prijzen online kan bestellen en waar je met zekerheid vlees van topkwaliteit krijgt.

Een assortiment naar ieders hart

Via de webshop kan je vlees bestellen in Rotterdam waar je met overtuiging van zal zeggen dat je nog nooit zo kwalitatief hoogstaand vlees gegeten hebt, dat je ook nog eens online hebt uitgekozen. We hebben het heerlijkste rundvlees in de vorm van kalf spareribs, rumpsteak, diamanthaas, entrecote en nog zoveel meer. We hebben zelfs de excentrieke Wagyu tournedos, een luxueuze delicatesse die je bijna nergens anders kan vinden dan op restaurant en jouw hoogstaande etentjes naar een hoger niveau brengt. Naast dit exceptionele Japanse rundvlees, hebben we ook divers Argentijns vlees in onze webshop dat jouw verlangens volledig vervult. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ribeye die enorm geadoreerd is doorheen heel Nederland.

Laat je verlekkeren en bestel jouw favorieten

Natuurlijk kan je in onze webshop naast rundvlees ook kip online bestellen, of het vlees van lammeren en varkens waar je niet genoeg van kan krijgen, om te grillen bij jouw barbecuefestijn in Rotterdam. Dus neus door onze website, laat je verlekkeren door alle appetijtelijke stukken vlees en bestel de smaken naar jouw voorkeur.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!