• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ossenhaas kan je online bij ons bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ossenhaas, ook bekend als runderhaas, is een begeerd stuk rundvlees dat je bij The Meat Boys uit Rotterdam online kan bestellen. Dit luxueuze stuk vlees is buitengewoon mals, waardoor het bijna smelt op jouw tong zodra je er een hap van neemt. Het gegeven dat er bijna geen vet aan zit, brengt nog een extra toevoeging aan zijn kwaliteiten.

Wil je zien wat voor rundvlees wij nog meer hebben?

Heerlijk stukje ossenhaas

Verrukkelijke ossenhaas online bestellen is mogelijk bij onze slagerij

De ossenhaas kan gebruikt worden om filet mignon, chateaubriand of tournedos van te snijden. Wanneer je voor de meest sublieme en exclusieve ossenhaas wilt gaan, dan is de Wagyu tournedos absoluut de delicatesse voor jou. Daarnaast kan je bij onze online slagerij ook ossenhaas bestellen die afkomstig is van runderen uit Brazilië, Argentinië of Uruguay. Allemaal voltreffers en toch uniek in hun smaak. Deze smakelijke stukken vlees worden vacuüm verpakt en gekoeld – nooit bevroren – getransporteerd. Daardoor heeft hun rijke smaak tijdens het importeren nog meer kunnen rijpen, waardoor dit botermalse stuk vlees nog lekkerder is wanneer het bij jou aankomt. Je kan ossenhaas online bestellen in zijn geheel, in geportioneerde stukken of als ossenhaasspies. Wanneer je nóg een graadje malser wilt gaan, dan is de diamanthaas zeker iets voor jou.

Laat je inspireren

Het smeuïge, smakelijke geheel van de ossenhaas is een delicatesse die het hart van een echte vleeskenner laat overlopen van genot. Dit aanvullen met de heerlijke smaak van kalf spareribs is een uitstekend idee. Laat je inspireren door onze recepten en ga op ontdekking naar de mogelijkheden waarop jij deze ossenhaas kan bereiden.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!