• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ossenhaas kan je online bij ons bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ossenhaas, ook bekend als runderhaas, is een begeerd stuk rundvlees dat je bij The Meat Boys uit Rotterdam online kan bestellen. Dit luxueuze stuk vlees is buitengewoon mals, waardoor het bijna smelt op jouw tong zodra je er een hap van neemt. Het gegeven dat er bijna geen vet aan zit, brengt nog een extra toevoeging aan zijn kwaliteiten.

Wil je zien wat voor rundvlees wij nog meer hebben?

Heerlijk stukje ossenhaas

Verrukkelijke ossenhaas online bestellen is mogelijk bij onze slagerij

De ossenhaas kan gebruikt worden om filet mignon, chateaubriand of tournedos van te snijden. Wanneer je voor de meest sublieme en exclusieve ossenhaas wilt gaan, dan is de Wagyu tournedos absoluut de delicatesse voor jou. Daarnaast kan je bij onze online slagerij ook ossenhaas bestellen die afkomstig is van runderen uit Brazilië, Argentinië of Uruguay. Allemaal voltreffers en toch uniek in hun smaak. Deze smakelijke stukken vlees worden vacuüm verpakt en gekoeld – nooit bevroren – getransporteerd. Daardoor heeft hun rijke smaak tijdens het importeren nog meer kunnen rijpen, waardoor dit botermalse stuk vlees nog lekkerder is wanneer het bij jou aankomt. Je kan ossenhaas online bestellen in zijn geheel, in geportioneerde stukken of als ossenhaasspies. Wanneer je nóg een graadje malser wilt gaan, dan is de diamanthaas zeker iets voor jou.

Laat je inspireren

Het smeuïge, smakelijke geheel van de ossenhaas is een delicatesse die het hart van een echte vleeskenner laat overlopen van genot. Dit aanvullen met de heerlijke smaak van kalf spareribs is een uitstekend idee. Laat je inspireren door onze recepten en ga op ontdekking naar de mogelijkheden waarop jij deze ossenhaas kan bereiden.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.