• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ossenhaas als spies bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ossenhaas is een zeer begeerd stuk vlees, afkomstig van runderen, dat je in verschillende vormen, zoals een spies, bij The Meat Boys kan bestellen. Zijn extreem malse vlees is uiterst smaakvol doordat het afkomstig is van runderen die onder de beste omstandigheden leven in regio’s van Brazilië, Uruguay, Argentinië en zelfs Japan.

Wil je zien wat voor BBQ vlees wij nog meer hebben?

Ossenhaasspies
Ossenhaasspies

Je kan ossenhaas in de vorm van een spies bestellen bij ons

Ossenhaas is een premium stuk vlees dat versneden kan worden in filet mignon, ossenhaaspuntjes of tournedos. Je kan bij onze online slagerij ossenhaas bestellen als een geheel, in geportioneerde stukken of als spies. Ben je de absolute liefhebber van exclusief vlees? Dan is de Wagyu tournedos de hoogstaande ossenhaas die jouw verlangen invult. Smaakvolle, sappige kip bestellen is een eenvoudige oplossing waarmee je gemakkelijk iedereen tevreden stelt. De spies van een ossenhaas bestellen om daarmee het verrukkelijkste gerecht te bereiden, is een keuze waarmee je elke vleesliefhebber gelukkig maakt. Wil je voor een nog malser stukje haas gaan dan de ossenhaas? Probeer dan zeker de diamanthaas uit bij jouw volgende eetgelegenheid in Rotterdam.

Verbluf je gasten met zijn boterzachte smaak

Ossenhaas online bestellen in de vorm van een spies of als één geheel is zeker en vast een goed idee wanneer je een heerlijk stuk vlees wilt bereiden voor jouw etentje. Laat je zeker inspireren door onze recepten en verbluf je gasten met de heerlijke smaak van boterzachte ossenhaas bij jouw volgende gerecht.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!