• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

De prijs van Wagyu vlees

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

De prijs van Wagyu vlees ligt een categorie hoger dan de gemiddelde vleessoorten die te koop zijn bij The Meat Boys uit Rotterdam omdat dit een waar pareltje is. Zijn prijzen zijn variërend en afhankelijk van welk stuk vlees van de Wagyu runderen jij verkiest. Wel is het een zekerheid dat je zekere waarde krijgt voor je geld en je overtuigd zal zijn dat de prijs voor dit Wagyu vlees evenredig loopt met zijn luxueuze hoogstand.

Wil je zien wat voor Wagyu vleeswij te bieden hebben?

Heerlijke Wagyu entrecote

Een waardevolle prijs voor een waardevol stuk Wagyu vlees

Wij bij The Meat Boys vinden oprecht dat we te koop mogen lopen met het Japanse Wagyu vlees dat je bij ons kan bestellen voor eerlijke prijzen. Zijn kwalitatieve hoogstand, extravagante uitstraling en excentrieke volle smaak zouden Wagyu vlees een prijs mogen laten winnen voor de kaviaar onder de vleessoorten. Natuurlijk is het een logisch gegeven dat je naar de prijzen van het vlees kijkt wanneer je jouw Wagyu ribeye gaat bestellen. Deze prijzen ligt aanzienlijk hoger dan die van kalf spareribs of kip. Wagyu vlees is dan ook vlees van een niveau hoger en heeft daarom de prijs van klasse waar je van weet dat die niet overal te koop is. Er zijn meerdere vleesgedeeltes die we te koop aanbieden onder de categorie Wagyu vlees bij ons in Nederland, waar er zeker en vast de overtuiging tussen zit die jij wilt.

Ga voor geluk op jouw bord

Iedereen weet dat je altijd en overal kip kan bestellen en dat dit in zijn eenvoud lekker kan smaken wanneer het gegrild is op de BBQ. Maar de echte vleeskenner weet ook dat Wagyu vlees bijna alleen te koop is wanneer je gaat eten in een sterrenrestaurant, waar de prijzen absurd hoog liggen. Prijs jezelf gelukkig dat je het uiterst smaakvolle Wagyu vlees bij onze online slagerij kan bestellen en voel je smaakpapillen rijkelijk beloond worden met de volle smaak van een entrecote, ribeye of tournedos.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.