• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Pulled chicken bestellen bij ons

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Het is met trots dat The Meat Boys de pulled chicken in hun assortiment voorstellen die je sinds kort kan bestellen. Het is gemaakt van heerlijke, malse kippenstukken die overgoten zijn met een speciale homemade kiprub. Een sensationele smakencombinatie in één smakelijk geheel die de perfecte aanvulling is voor jouw eetfestijn.

Wil je zien wat voor kip wij in ons assortiment hebben?

Lekkere pulled chicken voor op een broodje

Heerlijk authentiek bereide pulled chicken bestellen kan bij onze slagerij

Naast pulled chicken kan je ook pulled pork bestellen bij ons, beide heerlijkheden die je geproefd moet hebben. Het kippenvlees wordt volgens de originele Amerikaanse receptuur bereid, waardoor jij een klassieke voltreffer op tafel kan zetten. Het proces van pulled chicken vraagt veel geduld, dat beloond wordt met een authentieke smaak. Het gemarineerde vlees wordt tot wel 18 uur langzaam gegaard om daarna meteen ‘gepulled’ te worden. Kunstmatige toevoegingen zijn overbodig om de pulled chicken die je bij ons kan bestellen zijn bekoorlijke smaak te geven. Hierdoor kunnen als online slagerij uit Rotterdam een 100% clean label vleesproduct garanderen. Ook bij andere vleessoorten, zoals bijvoorbeeld kalf spareribs, krijg je een heerlijke, natuurlijke smaak zonder kunstmatige toevoegingen.

Laat de pulled chicken niet ontbreken

Kip bestellen is altijd een goed idee om een eetfestijn tot een geslaagd gegeven te brengen en dit kan in de vorm van onze overheerlijke pulled chicken. Wil je graag andere uitgesproken vleessmaken toevoegen aan jouw BBQ? Dan is Argentijns vlees altijd een smakelijke uitbreiding. Ook lamsvlees kan vele mensen bekoren met zijn unieke smaak. Combineer de rijkelijke smaken van ons kwaliteitsvlees en voeg zeker de pulled chicken toe aan jouw volgende eetgelegenheid.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!