• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,8

35% op botermalse Ossenhaasactie!

Bestel nu

Argentijnse flank steak met klassieke chimichurri en groentespiesen

Aantal personen: 4

Voorbereiding: 30 minuten 

Marinadetijd: 60 minuten tot een dag

Kooktijd: 15 minuten 

Benodigdheden:
– Meatboys kamado
– Spiesen

Ingrediënten:

  • Flanksteak van The Meatboys 
  • Olijfolie
  • 2 Chilipeper fijngesneden
  • 8 Knoflooktenen fijngesneden
  • 1tl Uienpoeder
  • 1 Limoen geperst
  • Bosje koriander 
  • Bosje peterselie
  • Halve ui fijngesneden
  • 2el Gemixte Italiaanse kruiden
  • Scheut rodewijn azijn of appelcider azijn
  • Genoeg groente voor 4 personen
  • Peper en zout

Wat moet je doen?

  1. Maak de flanksteak schoon. Snijd overtollig vet weg en verwijder eventueel silverskin. Maak een marinade van olijfolie, chilipeper, knoflook, uienpoeder, limoen en zout. Laat dit minstens een uur staan en op kamertemperatuur komen of zet het een nacht in de koelkast.
  2. Snij de groente voor de spiesen in grove stukken. Spies ze in een mooi kleurrijke combinatie. Zet ze in de olie en breng op smaak met peper en zout.
  3. Maak de chimichurri door (vooral naar smaak) olijfolie, zijn, koriander, peterselie, fijngesneden ui, italiaanse kruiden, knoflook, peper en zout te mengen. 
  4. Steek de kamado aan naar 250 graden om direct te bereiden. 
  5. Wanneer de flanksteak op kamertemperatuur is kun je deze grillen. Afhankelijk van de dikte zal het een korte bereidingstijd zijn om de flanksteak juist te bereiden. Gebruik een kernthermometer om zeker te zijn. Richt op 50-53 graden en laat daarna rusten. Wanneer de flanksteak aan het grillen is kun je de spiesen ook op het rooster leggen. Het vlees gaat rusten en je maakt de groente af. 
  6. Wanneer de groente klaar is snijd je het vlees haaks op de draad in mooie plakjes, leg je de spiesen er naast en kun je de chimichurri royaal verdelen over de flanksteak en de groentespiesen.
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)