• Voor 11:00 uur besteld? Dezelfde avond geleverd
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • Gratis verzending v.a. € 100,-
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

39% korting op botermalse ossenhaas! ⏳

Bekijk deal
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Vlees voor de feestdagen
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Bavette rollade met carpaccio vulling

Voorbereiding: 30 minuten 
Bereidingstijd: 1 uur
Aantal personen: 8

Wat heb je nodig?

(Kamado) Bbq
Kernthermometer 
Slagerstouw 
Blokje rookhout 

Ingrediënten:

Bavette ca. 2 kg grainfed Angus 
Truffelmayonaise 4 el.
Rucola 3 handjes
Zongedroogde tomaten 4 el
Pijnboompitten geroosterd 3 el 
Grana Padano geraspte kaas 4 el
Rozemarijn 3 takjes
Bbq rub 0.5 el

Voorbereiding:

Snijd eventuele loshangende stukjes vlees en vet van de bavette weg. Eventuele dikkere stukken vet kun je wegsnijden maar er mag zeker wel iets blijven zitten, dit smelt deels weg en geeft smaak. Leg de bavette in de breedte voor je neer zodat je de draad van het vlees van je af ziet lopen. Snijd nu de bavette voorzichtig met steeds kleine sneetjes in tot net voor het einde zodat je deze kan openklappen. Laat rondom de vulling een centimeter of 3 vlees over. Verdeel eerst de truffelmayonaise, dan de rucola, zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten en als laatste de Grana Padana geraspte kaas over het vlees. Rol nu gelijkmatig het vlees op waarbij de draad van het vlees uiteindelijk in de lengte van de rollade moet lopen. Leg de takjes rozemarijn bovenop de rollade en bind het geheel op met slagerstouw, ca elke 5 cm een touwtje is voldoende. Als laatste bestrooi je de rollade rondom lichtjes met je favoriete bbq rub.

Bereiding:

Maak de bbq klaar voor indirecte bereiding op een temperatuur van 150 tot 170 °C. Voeg een blokje rookhout toe aan de kolen, leg de bavette rollade op het rooster (indirect) en plaats een kernthermometer in het dikste gedeelte van het vlees. Bij een kerntemperatuur van 50 tot 54 °C kan de rollade van het rooster om te rusten.(Kooktijd ca. 1 uur) Verwijder meteen de touwtjes, zo blijft de korst beter intact. Laat 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en snijd daarna in mooie plakken. Serveer met bijvoorbeeld een gepofte aardappel en een salade met o.a. de ingrediënten van de vulling die in de rollade zit.
Eet smakelijk!

5/5 (3 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Theo , Heerlen
9

Goede ervaring

Vlees zag er netjes uit in de verpakkingen. Netjes op tijd geleverd. Omdat we ons hadden aangemeld voor de nieuwsbrief, kregen we ook nog wat extra’s gratis.

0/5 (0 Reviews)
Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Patricia , Bekkevoort
10

Vlotte bestelling, vlotte levering
Levering gaat super. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden. 15 minuten voor levering krijg je Sms dat de koerier aan de deur staat.

0/5 (0 Reviews)
Stephan , Rotterdam
10

Zeer goede kwaliteit vlees

Voor het eerst grasfed rundvlees gekocht bij The Meat Boys. We stonden versteld van de kwaliteit.

Heb dezelfde avond nog een bestelling geplaatst!

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)