• Voor 11:00 uur besteld? Dezelfde avond geleverd
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • Gratis verzending v.a. € 100,-
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

42% korting op botermalse ossenhaas! 2x 1,2 kg voor maar € 75,-! ⏳

Bekijk deal
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Vlees voor de Paasdagen van The Meat Boys
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Beef Tagliata met gerookte Ribeye

Voorbereiding: 15 minuten
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal personen: 2 – 4

Wat heb je nodig?

  • BBQ met deksel
  • Kernthermometer
  • Rookhout chunk
  • Taart rooster/ kook rooster

Ingrediënten:

  • Ribeye steaks 2x 250 gr.
  • BBQ rub voor rundvlees
  • Rucola 100/150 gr.
  • Cherrytomaatjes/ snacktomaatjes 250 gr.
  • Parmezaanse kaas snippers 100 gr.
  • Pijnboompitten
  • Versgemalen peper en zout
  • Extra vierge olijfolie
  • Balsamico azijn (optioneel)
  • Cress (optioneel)

Voorbereiding:

  • Haal de (ontdooide) Ribeye’s uit de verpakking, dep ze droog en snijd eventuele loshangende delen
    en vet weg.
  • Bestrooi de Ribeye’s rondom met je favoriete BBQ rub voor rundvlees.
  • Leg de Ribeye’s op een taart rooster/ kook rooster en zet in de koelkast.
  • Na een half uur steek je de BBQ aan en richt je deze in voor een indirecte bereiding bij ca. 140 °C
  • De Ribeye’s haal je een kwartiertje later alvast uit de koelkast (na 45 min.)
  • Doe de Rucola in een grote kom, snijd de tomaatjes doormidden of in vieren en doe die erbij.
  • Rooster wat pijnboompitjes in een koekenpan en doe die erbij.
  • Giet wat extra vierge olijfolie erbij en meng.
  • Optioneel kun je nog wat balsamico azijn toevoegen.
  • Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  • Doe er als laatste nog wat parmezaanse kaas snippers bij.
    Bereiding:
  • Als de BBQ op temperatuur is leg je een klein blokje, of handje snippers rookhout tussen de kolen (ik
    gebruik meestal eiken of whiskyvaten bij rundvlees).
  • De Ribeye’s leg je nu indirect op het rooster met een kernthermometer in het dikste deel van het
    vlees.
  • Laat de Ribeye’s nu roken tot een kerntemperatuur van ca. 42 °C
  • Haal de Ribeye’s van het rooster, stook de BBQ maximaal op en leg het rooster dicht op de kolen.
  • Als het rooster goed heet is grill je de Ribeye’s aan beide kanten voor een lekkere korst en haal je ze
    eraf bij en kerntemperatuur van ca. 52 °C voor een mooie medium rare garing.
  • Laat de Ribeye’s 5 tot 10 minuten rusten onder een stukje aluminiumfolie.
  • Snijd de Ribeye’s in plakken, deze plakjes kun je weer doormidden snijden voor iets meer hap klare
    stukken.
  • Leg het rucola mengsel op een mooi bord of schaal en verdeel hier de gesneden Ribeye over.
  • Maak af met nog wat parmezaanse snippers en cress en giet er als laatste nog wat extra vierge
    olijfolie overheen (balsamico azijn optioneel toe te voegen).
  • Eet smakelijk!
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Patricia , Bekkevoort
10

Vlotte bestelling, vlotte levering
Levering gaat super. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden. 15 minuten voor levering krijg je Sms dat de koerier aan de deur staat.

0/5 (0 Reviews)
Stephan , Rotterdam
10

Zeer goede kwaliteit vlees

Voor het eerst grasfed rundvlees gekocht bij The Meat Boys. We stonden versteld van de kwaliteit.

Heb dezelfde avond nog een bestelling geplaatst!

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Theo , Heerlen
9

Goede ervaring

Vlees zag er netjes uit in de verpakkingen. Netjes op tijd geleverd. Omdat we ons hadden aangemeld voor de nieuwsbrief, kregen we ook nog wat extra’s gratis.

0/5 (0 Reviews)