• Voor 10:45 uur besteld, dezelfde dag geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Dikke Rib-Eye reverse sear gegaard

Ingrediënten:

Ribeye:

1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en rub royaal met grof zout.
2. Maak de bbq klaar op 140 graden indirect.
3. Gaar de steak tot 40 graden kern, pak in in aluminiumfolie en laat de thermometer zitten zodat je leert wat het met je vlees doet.
4. Stook de bbq op tot minstens 250 graden om direct te grillen. Als je een gietijzeren rooster hebt dan is dit het moment!
5. Voor een mooi medium rare resultaat grill je de ribeye tot 50-52 graden en laat je het vlees rusten.
6. Snij tegen de draad in tot mooie lapjes vlees.

Gegrilde paprika:

1. Olie de rode paprika
2. Hak knoflook fijn en wrijf de paprika hier mee in.
3. Leg ze ongeveer 2 minuten per kant op het gietijzer naast het vlees.

Gepofte knoflook:

1. Leg ongeveer 5-10 minuten een bol knoflook tussen de kolen.
2. Haal van tussen de kolen en snij doormidden.
3. Knijp uit over het vlees en de paprika.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!