• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9

AANBIEDING → Verse botermalse ossenhaas 1,2 kg uit Argentinië € 49⏳

Bestel nu

Flammkuchen met caveman stijl teres major steak

Aantal personen: 2

Voorbereiding: 120 minuten

Kooktijd: 15 minuten 

Benodigdheden:
Meatboys kamado
Pizzasteen
Pizzaschep

Ingrediënten deeg:

  • 500gr bloem
  • 4gr gedroogd gist
  • Flinke snuf zout
  • 280ml lauwwarm water
  • 3el olijfolie

Ingrediënten topping:

  • 1 teres major steak
  • 250ml crème fraiche
  • 300gr geraspte smeltkaas
  • 1 rode ui
  • NoRubbish pink revenge saus
  • Zout en peper

Wat moet je doen?

  • Flammkuchen deeg maken is geen moeilijk klusje. Ik gebruik standaard als handleiding het recept van Rutger Bakt. Mix de ingredienten met een mixer in een kom en kneed het goed door tot je een mooi stevig deeg hebt. Vet een kom in en laat het deeg bedenkt onder een vochtige theedoek anderhalf uur rijzen. 
  • Maak de barbecue klaar en steek deze maximaal op tot boven 250 graden. Maak de teres major steak schoon, verwijder vlies en overtollig vet. Dep het vlees droog. Blaas het as van de kolen en leg het vlees 4 minuten tussen de kolen. Draai iedere minuut een kwartslag. Haal het vlees uit de barbecue en laat het even rusten. 
  • Steek de barbecue verder op, Ideaal is tussen 300-350 graden. Afhankelijk van de houtskool en luchtdoorstroom kun je dit bereiken. Zorg ervoor dat je kolenmand goed vol zit. Laat de pizzasteen ook heet worden.
  • Bestuif je werkblad met bloem en rol het deeg uit met een roller. Maak het maximaal een halve centimeter dik. Snijd het vlees haaks op de draad in mooie dunne plakken. Besmeer het deeg met crème fraiche, het vlees, rode ui ringen en lekker veel kaas. Vergeet de zout en peper niet.
  • Leg de flammkuchen met behulp van de pizzaschep voorzichtig op de pizzasteen en bak deze circa 5-8 minuten. Houdt het goed in gaten!
  • Haal de pizza van de barbecue en swirl er nog een lekkere lading pink revenge saus over. Smakelijk!


    Bestel nu de teres major steak online bij The Meat Boys
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)