• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Gegrilde Iberico Secreto met gegrilde ananas salsa

Voorbereiding: 20 minuten 
Bereidingstijd: 10 minuten 
Aantal personen: 4 personen

Wat heb je nodig?

(Kamado) Bbq
Kernthermometer

Ingrediënten:

Iberico Secreto ca. 900 gram (2 stuks)
Ananas (vers of uit blik)
Tomaten (cherry/ snoeptomaatjes)
Rode ui 
Limoen 
Peper
Zout

Voorbereiding: 

Begin met het opstoken van de bbq naar een temperatuur van rond de 200 °C in een directe opstelling. Dan beginnen we met de gegrilde ananas salsa, hiervoor snijd je ca 10 schijven van één centimeter dik of gebruik je 10 schijven uit blik. Dep droog en grill om en om op een heet rooster tot er mooie grillstrepen op staan en er een heerlijke grillsmaak aan de ananas is toegevoegd. Laat afkoelen en snijd in kleine blokjes. Snijd ca. 12 tomaatjes in kleine stukjes en snipper een halve rode ui fijn. Meng alles door elkaar in een kom en voeg er de sap van een halve (gegrilde) limoen doorheen. Breng op smaak met peper en zout.

Bereiding:

Haal het (ontdooide) vlees uit de verpakking en dep droog. Bestrooi aan beide kanten met zout. De bbq nog steeds rond de 200 °C, dan kan het vlees op het rooster direct boven de kolen en sluit je de deksel. Na ca. 4 minuten het vlees omdraaien en nog eens ca. 4 minuten grillen met gesloten deksel. Bij een kerntemperatuur van ca. 60 graden in het dikste gedeelte heeft de secreto een medium garing en is het vlees het lekkerst. Laat het vlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie en trancheer daarna in mooie dunne plakken. Serveer met de frisse gegrilde ananas salsa. Eet smakelijk!

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.