• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

30% KORTING OP VERSE BLACK ANGUS ENTRECOTE

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Iberico ribfingers gerookt op de BBQ

Voorbereiding: 10 minuten
Bereidingstijd: 2 u 45 minuten
Aantal personen: 5 – 6 Als snack > 10 – 12

Wat heb je nodig?

  • (kamado) BBQ met deksel
  • Lek schaal (voor onder het rooster)
  • Hittebestendige handschoenen
  • Ovenschaal of aluminium schaal
  • Grote kom
  • rookhout 1 chunk

Ingrediënten:

  • Iberico ribfingers ca. 1,1 kg
  • BBQ rub 2 á 3 eetlepels
  • BBQ saus 150 ml
  • Roomboter 50 gram
  • Sesamzaadjes (optioneel)

Voorbereiding:

  • Haal de Iberico ribfingers uit de verpakking, dep ze droog en leg ze in een grote kom.
  • Bestrooi de ribfingers met BBQ rub en meng goed zodat ze rondom zijn bedekt met de kruiden.
  • Stook nu de BBQ op en ga voor een indirecte bereiding bij een temperatuur van 100°C tot 120 °C.

Bereiding:

  • Zodra de BBQ op de juiste temperatuur is voeg je een chunk rookhout toe aan de kolen en leg je een
    lekschaal onder het rooster om het vet op te vangen wat van de ribfingers smelt.
  • Verdeel de ribfingers over het rooster en zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk los van elkaar liggen.
    Ook belangrijk dat ze niet toch ergens direct boven de kolen liggen want dan kunnen ze verbranden.
  • Laat de ribfingers nu ongeveer 1 uur en 45 minuten roken/ garen (een uur effectieve rook is
    voldoende)
  • Pak een ruime ovenschaal of aluminium schaal en leg de ribfingers hierin.
  • Doe hier de roomboter in blokjes bij en giet vervolgens de BBQ saus eroverheen, roer alles
    voorzichtig even door en dek de schaal af met aluminiumfolie.
  • Zet de schaal terug in de BBQ op dezelfde indirecte manier en temperatuur.
  • Na een half uur pak je met hittebestendige handschoenen de schaal beet en beweeg je deze heen
    en weer om alles even goed te mengen.
  • Na nog een half uur zijn de ribfingers klaar om van de BBQ gehaald te worden.
  • Haal ze voorzichtig met een tang uit de schaal en leg ze op een serveerplank of bord. Garneer
    eventueel met wat sesamzaadjes.
  • Als snack hapje kun je met deze hoeveelheid ongeveer 10 – 12 mensen blij maken.
  • Let op dat je in de buurt blijft want de ribfingers zullen snel op zijn! Eet smakelijk!
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)