• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde dag geleverd in NL*
  • Levering in NL tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Gevulde entrecote voor het hele gezin

Aantal personen: 4

Voorbereiding: 1 uur

Kooktijd: 1 minuten

Benodigdheden:
– Meatboys kamado
– Platesetter
– Rookhout
– Slagerstouw

Ingrediënten:

  • Family pack entrecote
  • 1 ui
  • 3 tenen knoflook
  • Doosje gemengde champignons (naar smaak)
  • Verse tijm
  • Verse rozemarijn
  • Klontje margarine
  • Balsamico azijn
  • Peper en zout

Wat moet je doen?

  1. Maak de entrecote schoon en snijd de binnenkant in de lengte open zodat je hier de vulling in kwijt kunt. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
  2. Snipper de ui, snijd de champignons fijn, pluk de blaadjes van de tijm en zet een pan op het vuur. Laat de boter smelten. Bak de ui glazig en voeg daarna de champignons en verse kruiden toe. De rozemarijn takjes mag je heel laten. Deze verwijder je later uit de pan. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schenk er een scheut balsamicoazijn bij en bak verder totdat deze is ingekookt. Laat de vulling afkoelen.
  3. Maak de kamado klaar op 130 graden indirect.
  4. Vul de entrecote met de vulling en knoop deze dicht. Rub de entrecote royaal in met peper en zout.
  5. Laat de pan waar je de vulling in hebt gebakken zeer heet worden en bak de entrecote 1 minuut aan beide zijdes aan.
  6. Voeg rookhout toe in de kamado en leg de entrecote op het rooster. Gaar indirect tot een kerntemperatuur van 52 graden (medium-rare) is bereikt. Laat het vlees 5 minuten onder aluminiumfolie rusten voordat je het aansnijdt.
  7. Ik serveerde het vlees met een kazige aardappelgratin en gepofte sjalot. Maar leef je vooral uit. Smakelijk!
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!