Meatball subs met prijswinnende bal
Aantal personen: 3
Voorbereiding: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Benodigdheden:
– Meatboys kamado
Ingrediënten:
- Prijswinnende gehaktbal 4st. van The Meatboys
- De beste tomatensaus/pastasaus die je maar kunt maken of kopen
- 3 Uien
- Schepje suiker
- Knoflookboter
- 3 Bollen buffalo mozzarella
- 3 Kleine rustieke witte stokbroden (1pp)
- Verse peterselie
Wat moet je doen?
- Steek de barbecue aan op 200 graden direct grillen.
- Snijd de ui in ringen en bak deze aan in boter met een schepje suiker zodat deze lekker zoet karamelliseert. Blijf roeren en zet weg tot nader gebruik.
- Verwarm de pastasaus in een skillet op de barbecue. Leg de mozzarella verspreid boven op de saus en laat dit rustig smelten.
- Snijd iedere gehaktbal in 4 slices. Grill de slices van de bal gehakt 2 minuten per kant.
- Snijd het stokbrood open en grill deze kort op de binnenzijde.
- Smeer de binnenzijde van het stokbrood in met knoflookboter, leg hier de gegrilde bal gehakt op met daar op de saus, gesmolten mozzarella en gekaramelliseerde ui. Top af met verse peterselie. Smakelijk!
De gehaktbal van The Meat Boys bestaat uit runder- en varkensgehakt. Deze gehaktbal is 2 keer in de prijzen gevallen en 1x verkozen als nr. 2 bal van Nederland en 1x verkozen als nr. 3 bal van Nederland.
Bestel de gehaktballen van The Meat Boys nu eenvoudig en snel via onze website.