• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Mijn beste Steak Sandwich

Aantal personen: 4 | Totale tijd: 1,5-2u

Ingrediënten:
⁃ Côte de boeuf
⁃ Bakje champignons
⁃ 3 Uien
⁃ Zakje rucola
⁃ Roomboter
⁃ Mayonaise
⁃ Crème fraiche
⁃ Teentje knoflook
⁃ 2 Grote ciabattas
⁃ Mierikswortel uit een potje

Benodigdheden:
⁃ Skillet
⁃ Hittebron, oven of barbecue
⁃ Kermthermometer
⁃ Rookhout

Wat moet je doen?

1. Laat het vlees op temperatuur komen. Maak de barbecue klaar voor indirect bereiden op 120-130 graden. Snij de uien in ringen, champignons in plakjes en de snij de knoflook fijn. Kruid het vlees met zout.

2. Voeg rookhout toe. Ik gebruikte eiken. En laat het vlees tot 45 graden kern rustig roken.

3. Terwijl het vlees gaart kun je de mierikswortelmayonaise maken, de uien karameliseren en de champignons op hoog vuur kort bakken.

4. Voor de mayo meng je 4el mayonaise, 2el crème fraiche, fijngesneden knoflook, 1el mierikswortel en zout en peper. Laat minstens een half uur in de koelkast smaak trekken.

5. Hoe karameliseer je uien? Genoeg recepten online. Maar je kunt cheaten met water en suiker toevoegen tijdens het bakken om het proces te versnellen. De champignons bak je met zout en peper in de roomboter tot het een droog mengsel is.

6. Als het vlees 45 graden is pak je het in, steek je de barbecue op tot +220 graden en grill je beide kanten van de côte de boeuf. Laat de kern niet boven de 54 graden komen! Laat 10 minuten staan voordat je het vlees tegendraads aansnijdt.

7. Beleg het broodje als volgt: brood, mayo, sla, vlees, wat zout en peper naar smaak, champignons, ui, mayo en broodje.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!