• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

30% KORTING OP VERSE BLACK ANGUS ENTRECOTE

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Mijn beste Steak Sandwich

Aantal personen: 4 | Totale tijd: 1,5-2u

Ingrediënten:
⁃ Côte de boeuf
⁃ Bakje champignons
⁃ 3 Uien
⁃ Zakje rucola
⁃ Roomboter
⁃ Mayonaise
⁃ Crème fraiche
⁃ Teentje knoflook
⁃ 2 Grote ciabattas
⁃ Mierikswortel uit een potje

Benodigdheden:
⁃ Skillet
⁃ Hittebron, oven of barbecue
⁃ Kermthermometer
⁃ Rookhout

Wat moet je doen?

1. Laat het vlees op temperatuur komen. Maak de barbecue klaar voor indirect bereiden op 120-130 graden. Snij de uien in ringen, champignons in plakjes en de snij de knoflook fijn. Kruid het vlees met zout.

2. Voeg rookhout toe. Ik gebruikte eiken. En laat het vlees tot 45 graden kern rustig roken.

3. Terwijl het vlees gaart kun je de mierikswortelmayonaise maken, de uien karameliseren en de champignons op hoog vuur kort bakken.

4. Voor de mayo meng je 4el mayonaise, 2el crème fraiche, fijngesneden knoflook, 1el mierikswortel en zout en peper. Laat minstens een half uur in de koelkast smaak trekken.

5. Hoe karameliseer je uien? Genoeg recepten online. Maar je kunt cheaten met water en suiker toevoegen tijdens het bakken om het proces te versnellen. De champignons bak je met zout en peper in de roomboter tot het een droog mengsel is.

6. Als het vlees 45 graden is pak je het in, steek je de barbecue op tot +220 graden en grill je beide kanten van de côte de boeuf. Laat de kern niet boven de 54 graden komen! Laat 10 minuten staan voordat je het vlees tegendraads aansnijdt.

7. Beleg het broodje als volgt: brood, mayo, sla, vlees, wat zout en peper naar smaak, champignons, ui, mayo en broodje.

0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)