• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde dag geleverd in NL*
  • Levering in NL tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ossenhaas in rozemarijn en knoflook

Snijd de kop van de haas en de ossenhaaspuntjes van de lange haas. Ontvlies de ossenhaas en dep droog. Smeer rondom in met olijfolie.

Maak een kruidenmengsel met knoflook, rozemarijn, zout en peper en verdeel dit over de ossenhaas.

Knoop de ossenhaas met slagerstouw bijeen zodat het zijn vorm behoudt.

Maak de barbecue klaar op 120 graden indirect. Gaar de ossenhaas tot 48 graden kerntemperatuur.

Ondertussen snij je de zoete aardappelen in partjes, smeer je ze in in olijfolie en bestrijk je ze royaal meteen zoet-pikante rub.

Maak een chimichurri voor over de aardappelen.

Gaar de zoete aardappelen mee met de ossenhaas tot ze zacht van binnen en knapperig van buiten zijn.

Wanneer de ossenhaas de 48 graden kern heeft bereikt haal je deze van de barbecue en steek je de barbecue aan tot 180-220 graden.

Hierna grill je de ossenhaas maximaal 30 seconden tot 1 minuut per kant voor een medium-rare garing.

Eet smakelijk!

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!