• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

30% KORTING OP VERSE BLACK ANGUS ENTRECOTE

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Picanha van het spit met chimichurrisaus

Ingrediënten

  • Voor de Picanha:
  • Voor de Chimichurri:
    • 1 bosje verse peterselie
    • 4 teentjes knoflook
    • 1 rode chilipeper (optioneel)
    • 2 eetlepels rode wijnazijn
    • 1 eetlepel verse oregano (of 1 theelepel gedroogd)
    • 120 ml olijfolie
    • Zout en peper naar smaak

Bereiding

  1. Voorbereiding Picanha:
    • Snijd de Picanha met het vetkapje naar boven in een ruitpatroon in.
    • Wrijf de Picanha goed in met grof zeezout en laat het vlees ongeveer 30 minuten rusten op kamertemperatuur.
    • Snijd de Picanha in dikke steaks
  2. Picanha aan het Spit:
    • Rijg de Picanha aan een spit, zorg ervoor dat het stevig vastzit.
    • Verwarm de barbecue of grill met een rotisserie tot een middelhoge temperatuur (ongeveer 160-180°C).
    • Plaats de spit met de Picanha op de barbecue en laat het langzaam draaien.
    • Grill de Picanha voor ongeveer 1 tot 1,5 uur, tot het een interne temperatuur van 55-60°C bereikt voor medium-rare. Gebruik een vleesthermometer voor nauwkeurigheid.
    • Haal de Picanha van het spit en laat het vlees 10 minuten rusten voordat je het aansnijdt.
  3. Chimichurri Saus:
    • Hak de peterselie, knoflook en rode chilipeper (indien gebruikt) fijn.
    • Meng de gehakte ingrediënten met de rode wijnazijn en oregano in een kom.
    • Voeg langzaam de olijfolie toe en roer goed door.
    • Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveren:
    • Snijd de Picanha in dunne plakjes tegen de draad in.
    • Serveer met een flinke lepel chimichurri saus bovenop of aan de zijkant.
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)