Pulled pork carbonara
Aantal personen: 4
Pulled pork (zie eerdere recepten pulled pork):
Voorbereiding: 1 uur tot 1 dag
Kooktijd: 4-6 uur
Pasta carbonara:
Voorbereiding: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Ingrediënten pasta carbonara::
- 150gr Pulled pork p.p.
- 150gr Verse spaghetti p.p.
- 150gr Parmezaanse kaas
- 6 Eieren
- 2el Tomatenketchup
- Je beste olijfolie
- Zout en peper
- Verse peterselie
Wat moet je doen?
- Breng ruim (gezout) water aan de kook op spaghetti in te koken. Kook de spaghetti volgens instructies op de verpakking.
- Rasp alle Parmezaanse kaas en meng 2/3e van de kaas met 4 hele eieren en 2 eidooiers. Maal flink zout en peper door dit mengsel. Meng tot een gladde saus.
- Verwarm een koekenpan op laag vuur en verwarm de pulled pork samen met 2el ketchup.
- Wanneer de spaghetti klaar is giet je deze af en giet je de spaghetti terug in de pan. Zet terug op de pit, zonder vuur. Meng dit met de pulled pork en de saus. Roer goed door. Doet dit kort totdat de kaas is gesmolten.
- Serveer dit op verwarmde diepe borden en garneer met wat extra zout, peper en verse peterselie. Eet smakelijk!