• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

OSSENHAAS AANBIEDING⏳

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Pulled pork van procureur uit de Dutch oven

Aantal personen: veel

Voorbereiding: 1 uur tot 1 dag

Kooktijd: 4-6 uur 

Benodigdheden:
– Meatboys kamado
– Plate setter
– Grote Dutch oven
– Kernthermometer
– Rookhout (kers)
– Lekbak

Ingrediënten:

  • Procureur van The Meatboys
  • Mosterd
  • Kruidenmix geschikt voor varken 
  • Scheutje barbecuesaus
  • Scheutje sojasaus
  • Scheutje sinaasappelsap
  • 100ml Runderbouillon

Wat moet je doen?

  1. Maak de procureur schoon en snijd dikke stukken vet weg. Smeer deze rondom lekker in met mosterd. Zet royaal in de kruidenmix. Laat het vlees lekker kruiden trekken. Doe dit in ieder geval 1 uur, maar bij voorkeur zet je de pulled pork een nachtje in de koelkast. 
  2. Steek de barbecue aan op 105 graden, plaats de platesetter met daarop de lekbak gevuld met water. Plaats het rookhout verspreid in de hittebron en leg de procureur midden op het rooster. Rook is smaak dus laat de procureur in ieder geval 1,5-2u roken. 
  3. Tijdens het roken maak je het gebruik van de Dutch oven klaar. Meng een flinke scheut barbecuesaus, sojasaus, sinaasappelsap en ongeveer 100ml runderbouillon. 
  4. Na het roken mag de procureur in de Dutch oven worden geplaatst. Vergeet het deksel niet op de pan te leggen. De temperatuur van de kamado mag, afhankelijk van je haast, omhoog. ‘Slow is the way to go’, rond 140 graden, maar hebben je gasten honger dan kun je rond 160-170 graden gaan zitten. Tussen den 94 en 98 graden is de pulled pork klaar. Check dit met een prikkertje, het moet er als boter in vallen. 
  5. Trek het vlees met klauwen, vorken of je handen uit elkaar. Vervolgens zijn er eindeloos mogelijkheden waarvoor je de pulled pork kunt gebruiken. Denk aan broodjes pulled pork, pasta’s, nacho’s etc. Eet smakelijk!
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)