• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,1

OSSENHAAS DEAL | 1,2 KG VOOR € 49,50⏳🇦🇷

Bestel nu

T-Bone in rozemarijn knoflookboter met champignons en aardappeltjes

Aantal personen: 2-4

Voorbereiding: 15 minuten

Kooktijd: 2 uur

Benodigdheden:
Meatboys kamado
– 2 Skillets
– Aluminiumbakje

Ingrediënten T-Bone:

  • T-Bone
  • Blok margarine
  • 1 Bol knoflook
  • 4 Takjes rozemarijn
  • Zout en peper

Ingrediënten champignons:

  • Bakje kastanjechampignons
  • 1 Sjalot
  • Half glas rode wijn
  • 2 Takjes verse tijm
  • Verse peterselie
  • Zout en peper
  • Olijfolie

Ingrediënten aardappeltjes:

  • Krieltjes van goede kwaliteit met eetbare schil
  • Goede olijfolie
  • Rozemarijn
  • Zout en peper

Wat moet je doen?

  1. Neem de tijd bij dit recept. Drie elementen, allemaal te maken op de barbecue maar dit vergt timing. Om het jezelf gemakkelijk te maken kun je de de champignons en de aardappelen ook in de oven/fornuis doen. Ik deed alles op de barbecue, zie instagram voor de reel.
  2. Start met het voorkoken van de aardappeltjes. 10 minuten voorkoken zorgt voor een snellere garing. Voeg daarna de aardappeltjes in een aluminiumbakje en meng met grof zout, veel rozemarijn en lekkere olijfolie. Dit moet circa 30-40 minuten garen in de oven op 180-220 of op de barbecue.
  3. De champignons maak je in circa 20 minuten. Verwarm de skillet met een scheutje olie. Fruit kleingesneden sjalot en na een paar minuten voeg je de kastanjechampignons toe. Bak aan tot ze kleuren en dan mag de wijn erbij. Tijm en zout voeg je ook toe. Laat dit 3 tot 5 minuten pruttelen. Als de wijn is ingedikt mag er een grote klont boter bij. Roer goed door en garneer met peterselie.
  4. Verwarm de barbecue in ieder geval tot 220 graden en plaats een ruime skillet, waar de T-Bone in past. Rub de T-bone royaal in met zout en peper. Smelt een dikke klont boter in de pan. Leg de T-bone in de pan en voeg zo veel knoflook en rozemarijn in de pan als dat het nog past. Extra boter mag ook! Blijf met een lepel boter over de T-bone schenken. Met een thermometer meet je de temperatuur. Haal de T-bone uit de pan op 50 graden en pak in met aluminiumfolie samen met wat boter. Laat 5 minuten rusten.
  5. Snijd de T-Bone van het bot in mooie slices. Serveer dit feestmaal met de andere elementen.
0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)