• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9

AANBIEDING → Verse botermalse ossenhaas 1,2 kg uit Argentinië € 49⏳

Bestel nu

Twee-kleuren gerookte reuzen entrecote met caveman veggies

Aantal personen: 6-10
Totale tijd: 24 uur
Marineren: 20 uur
Kooktijd: 4 uur

Ingrediënten:
– Entrecote 1,5-2,5kg.
– Twee verschillende kleuren rubs. Ik gebruikte the incredible en pink devil van no rubbish.
– Voor de veggies kun je alles met een schil gebruiken. Ik gebruikte: flespompoen, zoete aardappel, rode ui, paprika’s, tomaat en knoflook.
– Klont roomboter.

Benodigdheden:
– Kamado of andere barbecue waarop je indirect kunt grillen en waar je genoeg ruimte op hebt om alle groente tussen de kolen te stoppen.
– Rookchunk: ik gebruikte eiken.
– Kernthermometer
– Skillet
– Vershoudfolie
– Aluminiumfolie
– Slagerstouw

Wat moet je doen?
1. Maak de entrecote schoon en snijd een zo klein mogelijk ruitpatroon in.
2. Pak de helft van het vlees strak in in folie.
3. De andere helft rub je in met een van de twee rubs. Haal de folie van het vlees en wikkel de reeds ingerubte kant nu in met folie zodat je de andere kleur rub kunt gebruiken.
4. Bind het vlees met vijf touwtjes op met slagerstouw zodat het zijn vorm mooi behoud.
5. Wikkel het vlees in de folie en laat het vlees een nacht in de koelkast smaak trekken.
6. Steek de barbecue aan op 100 graden indirect. Plaats een grote rookchunk half in de kolen. Leg het vlees met de vetlaag omhoog op het midden van het rooster. Laat roken tot een kerntemperatuur van 45 graden. Pak het vlees in een paar lagen aluminiumfolie en plaats in de oven op 50 graden. Ik heb het vlees een uur op 50 graden laten staan en ondertussen alle groenten gemaakt. Laat ze tussen de kolen zwart bladderen tot ze zacht zijn.
7. Steek de barbecue op tot +250 graden.
8. Grill de vetlaag circa 3 minuten. Pas op voor de vlammen. Laat het een kwartier rusten.
9. Smelt een klont roomboter in de skillet en leg hier de gepofte knoflookteentjes in tot er een mooie bruine knoflookboter is ontstaan.
10. Serveer alles op en grote schaal en snijd mooie dunne plakken.

0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)