• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

30% KORTING OP VERSE BLACK ANGUS ENTRECOTE

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Vietnamese Pho Bo

Aantal personen: 4
Totale tijd: 3 uur

Ingrediënten:

Bouillon:
– Goede runderbouillon 2L
– Bolletje knoflook
– 3cm gember
– 1tl kaneel
– 1tl citroengraspoeder
– 3 kardemompeulen
– 3 kruidnagels
– 3 steranijs
– 1el korianderzaad
– 1el suiker
– Vissaus

Inhoud:
– Ossenhaas 600-900gr
– 3 bosuitjes
– Taugé
– Chilipeper
– 2 limoenen
– 300gr dikke rijstnoedels
– Koriander en/of Thaise basilicum

Benodigdheden:
– Gasfornuis of barbecue
– Pan of gietijzeren skillet

Wat moet je doen?
1. Steek de barbecue aan op 150gr. Kook je binnen? Sla dit dan over.
2. Pof de knoflook, gember en de ui caveman tussen de kolen of laat het zwart bladderen op het rooster. Wil je dit binnen doen? Dan kun je het vuurtje van je fornuis gebruiken.
3. Schraap of snij het zwarte weg. Snij in vieren.
4. Zet de bouillon op laag vuur en voeg alle ingrediënten voor de bouillon, behalve de vissaus, toe. Laat minstens 2u pruttelen. Hoe langer hoe meer smaak het trekt. Schuimt het teveel? Verwijder dit.
5. Grill de ossenhaas rondom kort tot de grillstreep verschijnt. In dit gerecht moet het vlees rare zijn. 1 minuut per kant is dan ook genoeg. In Vietnam voegen ze het vlees rauw toe aan de bouillon. Dit mag natuurlijk ook, maar ik hou persoonlijk van de grillsmaak.
6. Laat het vlees rusten.
7. Kook de noodles volgens verpakking.
8. Snijd de bosui en chilipeper in ringetjes. Maak partjes van de limoen. Pluk de koriander of basilicum. Pak de taugé erbij.
9. Proef de bouillon en voeg zoveel vissaus als jij lekker vindt.
10. Snijd de ossenhaas in dunne plakjes.
11. Serveer alle ingrediënten in een mooie kom.

0/5 (0 Reviews)
Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

0/5 (0 Reviews)
Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

0/5 (0 Reviews)
Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

0/5 (0 Reviews)
Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

0/5 (0 Reviews)
Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

0/5 (0 Reviews)
Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

0/5 (0 Reviews)
Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

0/5 (0 Reviews)
Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.

0/5 (0 Reviews)