• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Ribeye eenvoudigweg online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Ribeye is het overheerlijke stuk mals vlees dat afkomstig is van de rib van een rund en dit smaakvolle geheel kan je online bestellen bij ons. In tegenstelling tot spareribs heeft de ribeye geen bot heeft. Het is een van de meest begeerde soorten in Rotterdam en heel Nederland. We kunnen niet anders dan jou gelijk geven de voorkeur te hebben voor zijn bijzonder malse en volle smaak.

Wil je zien wat voor premium rundvlees wij nog meer hebben?

Overheerlijke ribeye online bestellen

De meest smakelijke ribeye kan je online bij ons bestellen

Wanneer jij smacht naar een overheerlijk stuk rundsvlees, dan kan je de ribeye bij onze slagerij online bestellen voor jouw volgende BBQ. Door zijn exceptionele en natuurlijk verworven smaak is hij erg eenvoudig te bereiden. We hebben ribeyes van Braziliaanse runderen, alsook uit Argentinië, de USA, Japan of Uruguay. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve pareltjes die smelten op jouw tong, elk met een unieke eigenheid van smaak, verkregen door hun voedingsdieet en oorsprong. Ga dus met volle overtuiging die ribeye online bestellen die jouw voorkeur heeft of proef ze simpelweg allemaal.

Ribeye en zoveel meer

Hou je van rundsvlees en wil je graag wat afwisseling? Dan zijn de kalf spareribs zeker een smakelijk genot dat je  moet uitproberen. Deze kan je ongebakken bestellen of je kan gaan voor al gegaarde spareribs. Ben je ondertussen helemaal verlekkerd aan het smachten naar spareribs, maar wil je een uniekere smaak dan die van rundsvlees? Dan zal de lamsrack jouw verlangen kunnen inwilligen. Ook kip bestellen is eenvoudig via onze website en bovendien geliefd bij iedereen.

Ga voor het meest begeerde stuk rundsvlees

Ribeye is een geadoreerd stuk van het rundsvlees en met terechte reden. Wanneer je toch eens een goddelijke delicatesse online wilt bestellen, dan is de Japanse Wagyu ribeye de absolute hoogstaander die jouw smaaksensoren zal laten gieren van plezier. Maak jouw keuze bij The Meat Boys en ga voor de ribeye die jouw verlangen het sterkst triggert.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!