• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Smaakvolle rumpsteak online bestellen

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Rumpsteak, ook bekend als dikke lende of lendebiefstuk, is een mager stuk vlees dat uit de bil van de koe komt en dit heerlijk malse stuk vlees kan je bij ons online bestellen. Je kan Rumpsteak kopen wanneer je de perfecte steak wilt klaarmaken voor jouw gasten in Rotterdam, die zullen smullen van dit heerlijke stuk rundsvlees dat amper vet bevat.

Wil je zien wat voor heerlijk rundvlees wij nog meer te bieden hebben?

Heerlijk stuk rumpsteak

Rijkelijk smakende rumpsteak uit Argentinië online bestellen bij ons

Onze rumpsteak is kwaliteitsvol Argentijns vlees dat je online kan bestellen en dat komt van runderen die hun oorsprong vinden in Argentinië, waar ze op uitgestrekte vlaktes leven. Hun leefomstandigheden, waarbij de runderen nooit bijgevoed hoeven te worden en enkel een varia aan grassoorten eten, zorgen ervoor dat hun vlees zo mals en rijkelijk van smaak is. Rumpsteak kopen die afkomstig is van Angus runderen is dus zeker een voltreffer bij jouw volgende eetpartij. Rumpsteak van dit kaliber kan je eenvoudigweg bij onze online slagerij bestellen en zodra je het geproefd hebt, zal je het meteen opnieuw willen kopen. Heb je de smaak te pakken? Probeer dan zeker ook de entrecote uit. Of ga voor de bekoorlijke smaak van kalf spareribs.

Ga voor die heerlijke steak

Rumpsteak online bestellen bij The Meat Boys is een eenvoudige beslissing voor elke vleeskenner die geniet van een goed bereide steak. Wil jij gaan voor de superieur van rumpsteak en wil je de echte finesse onder rundvlees ontdekken? Dan is de Wagyu tournedos de absolute sensatie die je moet kopen. Ga voor de smakelijke prikkeling op jouw tong van de rumpsteak die je online bij ons kan bestellen.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.