• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,8

MEGADEAL | OSSENHAAS ACTIE ⏳| TWEE STUKS (1,5 KG) VOOR € 49 🇦🇷

Bestel nu

Rundvlees van The Meat Boys

Rundvlees is een veelzijdig en smaakvol stuk vlees dat in vele varianten verkrijgbaar is. Bij The Meat Boys kun je online het beste rundvlees kopen dat (bijna) nog nooit is ingevroren (tenzij anders is aangegeven) en rechtstreeks uit Zuid-Amerika wordt geïmporteerd. The Meat Boys bieden een breed scala aan rundvlees aan, waaronder entrecote, ossenhaas, chateaubriand, tournedos, ossenstaart, ribeye, picanha, (Rump)steak, Black Angus (burger), carpaccio, gehaktbal, riblappen, beef hammer, cote de boeuf, longhaas, short ribs, flank steak, maminha, T-bone steak, tomahawk, bavette, brisket, diamanthaas, flat iron steak, skirt steak en sukade.

Verschillende kwaliteiten rundvlees

Hardlopers uit het Rundvlees assortiment

Gekoeld transport vanuit Zuid-Amerika

Het rundvlees van The Meat Boys is afkomstig uit Argentinië, Uruguay, Paraguay en Brazilië. Het vlees is gekoeld bij je thuis geleverd en nog nooit ingevroren geweest. Dit is mogelijk dankzij het gekoelde transport vanuit Zuid-Amerika naar Nederland en het vacumeren van het vlees. Dit laatste zorgt ervoor dat het vlees goed kan rijpen, waardoor het botermals is. Het grass-fed rundvlees van The Meat Boys wordt geïmporteerd uit Argentinië, waar de Angus runderen op uitgestrekte vlaktes leven en zich voeden met verschillende soorten gras. Hierdoor wordt dit Argentijnse rundvlees gras gevoerd (grass-fed) genoemd.

Rundvlees kopen?

Als je rundvlees bij The Meat Boys koopt, krijg je verse producten van hoogwaardige kwaliteit bij je thuisbezorgd. Je kunt het vlees gemakkelijk zelf portioneren met de meegeleverde diepvrieszakken en vervolgens invriezen. Het vlees is dan minstens één jaar houdbaar zonder kwaliteitsverlies. Op de website van The Meat Boys vind je heerlijke recepten om elk stuk rundvlees op de juiste manier te bereiden.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.