• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,1

OSSENHAAS DEAL | 1,2 KG VOOR € 49,50⏳🇦🇷

Bestel nu

Beef hammer van The Meat Boys

De beef hammer is een prachtig stuk vlees dat afkomstig is van de schenkel van een rund. Het heeft een lang bot en is een perfect stuk om te gebruiken in diverse gerechten. Ons rundvlees met been wordt aangekocht van de beste producenten in Europa. We selecteren zowel mannelijke als vrouwelijke runderen en volgen het groeiproces van de dieren persoonlijk. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit rundvlees garanderen.

Beef hammer producten

Bij The Meat Boys werken we samen met o.a. vleesbedrijf Elings Meat en een vleesproducent uit Schotland en Ierland. Deze bedrijven produceren hoogwaardig Europees rundvlees van luxe runderrassen. De dieren worden op een verantwoorde manier gehouden en hebben voldoende weidegang en daglicht.

Bij The Meat Boys werken we alleen met het kwaliteitslabel ‘’Elings Exclusive’’. Alleen het allerbeste rundvlees is geschikt voor dit label en wordt daarom zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten. De producten worden tijdens het veredelingsproces en bij het verzenden nog eens grondig gecontroleerd, waardoor we uitmuntende kwaliteit rundvlees kunnen garanderen.

Beef hammer een veelzijdig stuk vlees

Beef hammer is een veelzijdig stuk vlees dat perfect is voor diverse gerechten. Het heeft een intense smaak en kan op verschillende manieren worden bereid, bijvoorbeeld op de barbecue of in de oven. Met dit stuk vlees kun je een heerlijke maaltijd op tafel zetten waar iedereen van zal genieten.

Beef hammer bestellen?

Bij The Meat Boys leveren we ons rundvlees gekoeld bij je thuis, waardoor het vlees nog nooit is ingevroren. Dit zorgt ervoor dat het vlees vers blijft en optimaal kan rijpen. Je kunt het vlees zelf gemakkelijk portioneren met de meegeleverde diepvrieszakken en daarna invriezen. Het vlees is dan minstens één jaar houdbaar zonder kwaliteitsverlies.

Op onze website vind je heerlijke recepten waarin je de Beefhammer kunt gebruiken. Zo kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten en genieten van de hoogste kwaliteit rundvlees.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.