• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,7

25% korting op botermalse Argentijnse ossenhaas!

Claim deal

Beef hammer van The Meat Boys

De Beef hammer is een prachtig stuk vlees dat afkomstig is van de schenkel van een rund. Het heeft een lang bot en is een perfect stuk om te gebruiken in diverse gerechten. Ons rundvlees wordt aangekocht van de beste fokkerijen in West-Europa. We selecteren zowel mannelijke als vrouwelijke runderen en volgen het groeiproces van de dieren persoonlijk. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit rundvlees garanderen.

Beef hammer producten

Bij The Meat Boys werken we samen met vleesbedrijf Elings Meat in Andelst. Dit bedrijf produceert hoogwaardig Europees rundvlees van luxe runderrassen. De dieren worden op een verantwoorde manier gehouden en hebben voldoende weidegang, daglicht en goede stallen. Tijdens de afmestfase worden de dieren binnen in ligboxen bedekt met ruim stro in een optimaal klimaat gehouden.

Bij The Meat Boys werken we alleen met het kwaliteitslabel ‘’Elings Exclusive’’. Alleen het allerbeste rundvlees is geschikt voor dit label en wordt daarom zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten. De producten worden tijdens het veredelingsproces en bij het verzenden nog eens grondig gecontroleerd, waardoor we uitmuntende kwaliteit rundvlees kunnen garanderen.

Beef hammer een veelzijdig stuk vlees

Beef hammer is een veelzijdig stuk vlees dat perfect is voor diverse gerechten. Het heeft een intense smaak en kan op verschillende manieren worden bereid, bijvoorbeeld op de barbecue of in de oven. Met dit stuk vlees kun je een heerlijke maaltijd op tafel zetten waar iedereen van zal genieten.

Beef hammer bestellen?

Bij The Meat Boys leveren we ons rundvlees gekoeld bij je thuis, waardoor het vlees nog nooit is ingevroren. Dit zorgt ervoor dat het vlees vers blijft en optimaal kan rijpen. Je kunt het vlees zelf gemakkelijk portioneren met de meegeleverde diepvrieszakken en daarna invriezen. Het vlees is dan minstens één jaar houdbaar zonder kwaliteitsverlies.

Op onze website vind je heerlijke recepten waarin je de Beefhammer kunt gebruiken. Zo kun je de lekkerste gerechten op tafel zetten en genieten van de hoogste kwaliteit rundvlees.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.