• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,1

OSSENHAAS DEAL | 1,2 KG VOOR € 49,50⏳🇦🇷

Bestel nu

Brisket van The Meat Boys

De brisket, ook wel klapstuk genoemd, is een populair product in de BBQ-scene. Waarschijnlijk heb je er wel eens over gehoord! Het stuk is gesneden van de runderborst, wat niet bekend staat om het meest malse stuk van het rund. Maar doordat dit vlees grain-fed is en mits je het op de juiste wijze bereidt, kan je hier alsnog een mals stuk vlees van maken.

Brisket producten

Bij The Meat Boys werken wij met Black Angus grain-fed rundvlees uit Uruguay, USA en Canada. De runderen hebben een graandieet (grain-fed) gehad van 120 dagen, wat ervoor zorgt dat het vlees erg gemarmerd is en daardoor mals en smaakvol.

Brisket is populair onder BBQ liefhebbers

Het is belangrijk om te weten dat de brisket een stuk vlees is dat langzaam moet worden gegaard om het zo mals mogelijk te maken. Dit kan bijvoorbeeld in een smoker of barbecue. Een goede brisket heeft namelijk tijd en aandacht nodig om tot zijn recht te komen. Als je de brisket op de juiste manier bereidt, zal het vlees prachtig mals zijn en vol van smaak. Het is dan ook niet voor niets dat de brisket een favoriet is onder BBQ-liefhebbers.

Het is ook belangrijk om te weten dat er twee delen van de brisket zijn: de point en de flat. De point is het vettere deel en de flat is het magerdere deel. Het is vaak aan te raden om de brisket als geheel te kopen, zodat je beide delen hebt en de brisket mooi in zijn geheel kunt serveren. De bereidingstijd van een brisket is ongeveer 1 uur per 500 gram op een temperatuur van 110-120 graden Celsius.

Ons vlees wordt gekoeld bij jou thuis geleverd, en is nog nooit ingevroren geweest. Dankzij het gekoelde transport en het vacuüm verpakken van het vlees kan het goed rijpen en behoudt het zijn smaak en malsheid. Je kan ons vlees gemakkelijk zelf portioneren met de meegeleverde diepvrieszakken en invriezen. Zo heb je altijd heerlijk vlees in huis.

Brisket bestellen?

Op onze website vind je lekkere recepten om de brisket te bereiden. Wil je meer weten over onze producten en onze werkwijze? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste stuk vlees voor jouw BBQ!

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.