• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,7

25% korting op botermalse Argentijnse ossenhaas!

Claim deal

Picanha van The Meat Boys

Picanha, of staartstuk, is een heel smaakvol stuk rundvlees dat vooral in Zuid-Amerika en Portugal erg populair is. Bereid de picanha in de oven of op de barbecue. De picanha heeft een driehoekige vorm en ligt bij de rug van de koe. De punt van de picanha is het zachtste en dus malste deel van het vlees. De vetlaag op de picanha is het kenmerk, dat zorgt voor veel smaak en beschermt het vlees tegen uitdrogen. Wij werken met picanhas die afkomstig zijn van graan gevoerde (grain-fed) en gras gevoerde Black Angus runderen.

Picanha producten

Hoewel de picanha in Nederland nog niet zo bekend is, zien wij dat de vraag naar dit product gestaag toeneemt en dat het steeds gemakkelijker verkrijgbaar is. Het is een echte smaakmaker op de barbecue of in de oven. Als je het staartstuk serveert, raden wij aan om het vlees tegen de draad in dunne plakjes te snijden. Op die manier blijft het vlees heerlijk mals en sappig.

De picanha die afkomstig is van graan gevoerde (grain-fed) Black Angus runderen wordt met zorg geselecteerd en geïmporteerd uit Zuid-Amerika. De runderen krijgen een speciaal uitgebalanceerd graandieet van 120 dagen waardoor het vlees nog malser en smaakvoller is doordat het extra gemarmerd is (gemarmerd betekent dat het vlees dooraderd is met vet, dit heeft een positieve invloed op de smaak van de picanha).

Picanha kopen?

Bij The Meat Boys kun je ook terecht voor deze Zuid-Amerikaanse delicatesse. Wij importeren gekoeld rundvlees uit Argentinië, Uruguay, Paraguay en Brazilië en leveren dit aan groothandels en supermarkten door heel Europa. Onze picanha is van de hoogste kwaliteit en wordt met de grootste zorg bereid en geleverd. Ontdek nu zelf de heerlijke smaak van picanha en bestel bij The Meat Boys.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.