• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,7

25% korting op botermalse Argentijnse ossenhaas!

Claim deal

Short ribs van The Meat Boys


Short ribs van Black Angus uit Australië zijn een echte traktatie voor vleesliefhebbers. Het vlees is vol van smaak en heeft een mooie structuur. Ideaal voor heerlijke low-and-slow sessies! Het wachten op het eindresultaat is de moeite waard, want het vlees is echt om van te genieten. De short ribs bestaan uit één stuk, met daaraan drie botten en het heerlijke vlees en vet dat voor veel smaak zorgt.

Short ribs producten

Short ribs zijn uitermate geschikt voor slow cooking, waarbij het vlees langzaam op lage temperatuur wordt gegaard. Hierdoor worden de smaken en sappen goed behouden en wordt het vlees botermals. Het vlees kan op verschillende manieren worden bereid, zoals bijvoorbeeld op de barbecue, in de oven of in de slow cooker.

Short Ribs vers uit Australië

Angus Pastoral brengt de smaak van de Australische natuur rechtstreeks van de boerderij naar jouw bord. Het is een familietraditie waarbij kwaliteit, geduld en passie voor goed rundvlees samenkomen om een uniek en mals product te creëren.

De uitgestrekte natuur van Australië, met zijn wijde horizon en kristalheldere wateren, is bij uitstek geschikt voor de runderen van boer Blair Angus. Al tientallen jaren selecteert en verzorgt hij de beste runderen op een manier die voor Blair Angus meer is dan alleen een certificaat. Het is een traditie, een cultuur en een manier van leven waarbij smaak de beloning is voor geduld. Hij ziet hoogstpersoonlijk toe op de selectie en verzorging van de dieren, die rustig opgroeien op zijn uitgestrekte land van 160.000 hectare. Daarbij hebben mest en chemicaliën geen plaats in deze ongerepte natuur.

Na een onbezorgd leven op de groene weiden worden de runderen naar de ‘feedlot’ gebracht, waar ze de laatste 100 tot 120 dagen van hun leven doorbrengen en gevoerd worden met een dieet van granen. Dit dieet is zorgvuldig samengesteld met jarenlange ervaring en levert het prijswinnende rundvlees van Angus Pastoral op. Dit rundvlees heeft een unieke smaak en malsheid waar The Meat Boys trots op zijn dat ze deze samen met de familie Angus aan jou kunnen presenteren als een stukje Australische natuur.

Short ribs bestellen?

Na de selectie van het beste rundvlees van Angus Pastoral, worden de short ribs zorgvuldig bereid en verpakt door The Meat Boys. We leveren het vlees gekoeld bij u thuis, zodat u zelf aan de slag kunt in de keuken. We zijn er trots op dat we met Angus Pastoral een partner hebben gevonden die onze waarden en visie deelt en die ons kan voorzien van het beste rundvlees uit Australië. Probeer onze heerlijke short ribs en ervaar zelf de smaak van de Australische natuur!

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.