• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Wagyu tournedos

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Wagyu tournedos is het elitevlees in het assortiment dat je bij The Meat Boys kan bestellen. Dit exclusieve vlees is de ossenhaas uit Japan en kan je normaal enkel bij sterrenrestaurants verkrijgen. Dit kostbare pareltje is uitermate rijkelijk van smaak en zal je ongetwijfeld laten genieten van zijn pure oorsprong.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Overheerlijke Japanse Wagyu tournedos

De excentrieke smaak van Wagyu tournedos

Wagyu wordt geïmporteerd vanuit Japan, waardoor jij de ultieme smaak van Wagyu vlees in Nederland kan proeven. Wagyu tournedos heeft de een wonderbaarlijk hoge classificatie (A5, BMS 10+) waarbij BMS staat voor ‘beef marble score’. De vetmarmering bepaalt de smaak van vlees, hoe hoger deze dus is, hoe smaakvoller het vlees zal zijn. Bovendien is Wagyu tournedos uiterst gemakkelijk om te bereiden, doordat je bijna niets hoeft toe te voegen. De marmering, en dus het vet dat door het vlees loopt, zorgt voor zijn excentrieke smaak. De prijs van Wagyu vlees varieert, afhankelijk welk deel van de Japanse Wagyu runderen het betreft. Natuurlijk ligt Wagyu tournedos in een hogere prijsklasse dan bijvoorbeeld kalf spareribs. Het verschil ligt hem in zijn oorsprong en hoogwaardige delicatesse.

Ga voor exclusiviteit

Bij onze online slagerij uit Rotterdam kan je Wagyu tournedos bestellen van de merken Kagoshima en Hokkaido. Dit uitgelezen stuk rundvlees is een exceptionele ossenhaas die je zeker eens in jouw leven geproefd moet hebben. Dus ga voor exclusiviteit en begrijp zelf waarom Wagyu zo geprezen wordt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.