• Voor 10:45 uur besteld, dezelfde dag geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Wagyu tournedos

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Wagyu tournedos is het elitevlees in het assortiment dat je bij The Meat Boys kan bestellen. Dit exclusieve vlees is de ossenhaas uit Japan en kan je normaal enkel bij sterrenrestaurants verkrijgen. Dit kostbare pareltje is uitermate rijkelijk van smaak en zal je ongetwijfeld laten genieten van zijn pure oorsprong.

Wil je zien wat voor vlees wij te bieden hebben?

Overheerlijke Japanse Wagyu tournedos

De excentrieke smaak van Wagyu tournedos

Wagyu wordt geïmporteerd vanuit Japan, waardoor jij de ultieme smaak van Wagyu vlees in Nederland kan proeven. Wagyu tournedos heeft de een wonderbaarlijk hoge classificatie (A5, BMS 10+) waarbij BMS staat voor ‘beef marble score’. De vetmarmering bepaalt de smaak van vlees, hoe hoger deze dus is, hoe smaakvoller het vlees zal zijn. Bovendien is Wagyu tournedos uiterst gemakkelijk om te bereiden, doordat je bijna niets hoeft toe te voegen. De marmering, en dus het vet dat door het vlees loopt, zorgt voor zijn excentrieke smaak. De prijs van Wagyu vlees varieert, afhankelijk welk deel van de Japanse Wagyu runderen het betreft. Natuurlijk ligt Wagyu tournedos in een hogere prijsklasse dan bijvoorbeeld kalf spareribs. Het verschil ligt hem in zijn oorsprong en hoogwaardige delicatesse.

Ga voor exclusiviteit

Bij onze online slagerij uit Rotterdam kan je Wagyu tournedos bestellen van de merken Kagoshima en Hokkaido. Dit uitgelezen stuk rundvlees is een exceptionele ossenhaas die je zeker eens in jouw leven geproefd moet hebben. Dus ga voor exclusiviteit en begrijp zelf waarom Wagyu zo geprezen wordt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!