• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Wagyu vlees in Nederland

  • Vlees van de importeur
  • Exceptionele Wagyu
  • Zelfde dag thuislevering

Wagyu vlees kan je bij The Meat Boys uit Rotterdam kopen, doordat wij het vanuit Japan importeren naar Nederland. Dit excentrieke elitevlees heeft een uiterst smaakvolle bekendheid door zijn hoge classificatie en marmerscore. Zijn oorsprong van een Japans runderras in combinatie met zijn unieke smaak, eigen aan Wagyu vlees, is een kostbaar gegeven in Nederland.

Wil je zien wat voor Wagyu vlees wij te bieden hebben?

Heerlijke Wagyu entrecote

Van Wagyu in Japan tot vlees in Nederland

Als online slagerij in Nederland importeren wij Wagyu vlees niet enkel vanuit Japan, maar ook vanuit Australië en Noord-Amerika. Hoewel Japanse Wagyu runderen dan wel niet verhandelbaar zijn, is er wel de mogelijkheid deze runderen ook buiten Japan te fokken. Wel ligt de classificatie van Wagyu vlees uit Japan hoger met schaal A5 en BMS 10+ dan deze uit Australië en Noord-Amerika met een classificatie in schaal A4 en BMS 6+. Dit maakt dat het Wagyu vlees, waaronder Wagyu tournedos, uit Japan het lievelingetje is bij ons in Nederland. Ook de Wagyu ribeye is een ervaring op zichzelf die je moet uitproberen.

Kies voor een subliem gegeven

Wil jij graag een meer luxueus stuk vlees dan kip bestellen? Dan is Wagyu vlees ongetwijfeld de vleessoort waarmee jij kan uitpakken op jouw BBQ. De prijs van Wagyu vlees ligt in een hogere categorie doordat hij zo bemind is om zijn natuurlijke smaak en hoogste kwalificatie. Proef zijn uitzonderlijke smaak zelf.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Remco Rutten, Dilsen-Stokkem
9

Veel beter dan vorige keer

Entecote beter te snijden als je de grotere versie pakt

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.