• Voor 10:45 uur besteld, dezelfde dag geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Horeca

Ook de horeca kunnen wij voorzien van scherp geprijsd kwaliteitsvlees, doordat we ons rundvlees direct uit Zuid-Amerika importeren. Wekelijks ontvangen wij gekoeld rundvlees per container uit Argentinië, Uruguay en Brazilië. Hierdoor zijn wij altijd in staat om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is bijzonder goed en daarom hopen wij met ons concept de horeca door heel Nederland te kunnen voorzien van kwaliteitsvlees.

Kwaliteitsvlees bestellen voor de horeca
Heb je een grote hoeveelheid kwaliteitsvlees nodig voor de horeca? Dan kunnen wij je makkelijk van dienst zijn. Bij ons weet je zeker dat je het beste vlees ontvangt, voor een aantrekkelijke prijs. Wij halen ons vlees direct uit Zuid-Amerika, waardoor wij goede prijzen kunnen aanbieden. Het vlees komt van runderen die leven van gras en graan, waardoor het vlees 100% natuurlijk is. The Meat Boys bestaat uit een compact team, waardoor communicatie duidelijk en direct gaat. Wil je een samenwerking of bestelling bespreken? Dan kun je gewoon contact met ons opnemen. 

Snelle levering door heel Nederland
In de horeca is het natuurlijk van belang dat producten snel geleverd kunnen worden. Een snelle levertijd staat bij ons voorop. Doe je een bestelling voor 11:00 uur? Dan ontvang je het vlees dezelfde avond nog. Heb je een speciale bestelling of wil je een samenwerking aangaan? Dan hebben we natuurlijk gewoon even contact. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat je alleen maar de voordelen hebt van het beste kwaliteitsvlees!

Samenwerken met The Meat Boys?
Heb je een horecazaak en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met The Meat Boys? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen je dan uitgebreid informeren over onze prijzen, leveringscondities en productinformatie.

The Meat Boys bestaat uit een team ondernemers uit Rotterdam en omgeving, dat aan de horeca levert door heel Nederland.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!