• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,1

OSSENHAAS DEAL | 1,2 KG VOOR € 49,50⏳🇦🇷

Bestel nu

Iberico Wangetjes van The Meat Boys

Bij The Meat Boys hebben we het genoegen om je voor te stellen aan onze Iberico wangetjes, een waar culinair meesterwerk dat de verfijnde smaakpapillen weet te betoveren. Deze delicatesse, afkomstig van het gezicht van het Iberische varken, vertelt een verhaal van natuurlijke gratie, vrije uitloop en smaakvolle rijkdom.

Iberico wangetjes, gelegen in het meest tedere deel van het varken, zijn een perfect voorbeeld van de kunst van de natuurlijke marmering. Dit deel, dat vaak over het hoofd wordt gezien, biedt een ongeëvenaarde textuur en smaak. De intramusculaire vetten, zorgvuldig gekweekt in de vrije uitloopomgeving van onze Iberische varkens, smelten tijdens het koken tot een hemelse zachtheid. Elke hap is een ontmoeting met de ware essentie van smaak en tederheid.

Iberico wang producten

Onze Iberico varkens hebben het voorrecht om op te groeien in de uitgestrekte, zonovergoten weiden van Spanje. Hier kunnen ze vrij rondscharrelen, hun natuurlijke nieuwsgierigheid volgen en genieten van een dieet van eikels (bellota) en andere natuurlijke lekkernijen. Geen ophokking, geen stress; alleen een ontspannen leven in harmonie met Moeder Natuur. Deze levensstijl proef je terug in elke hap van onze wangetjes: een subtiele aardse smaak vermengd met de zoetheid van vrijheid.

De bereiding van iberico wangetjes is een kunst op zichzelf

Het bereiden van Iberico wangetjes is een kunst op zich. Langzaam stoven is vaak de favoriete methode, waarbij de wangetjes de tijd krijgen om hun volle smaak te onthullen. De trage bereiding zorgt ervoor dat het vlees boterzacht wordt, bijna smeltend in de mond. De natuurlijke sappen vermengen zich met de marinade, waardoor elke hap doordrenkt is met de essentie van heerlijkheid.

Bestel onze Iberico Wangetjes vandaag nog

Ben je klaar om de magie van Iberico wangetjes te ervaren? Bestel vandaag nog bij The Meat Boys en ontdek de sublieme smaak van dit verfijnde stuk vlees. Laat je meenemen op een culinaire reis, waar de natuurlijke omgeving en vakmanschap samenkomen in elke hap. Trakteer jezelf op de kunst van echte smaak en tederheid – je verdient het.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.