• Voor 10:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9

AANBIEDING → Verse botermalse ossenhaas 1,2 kg uit Argentinië € 49⏳

Bestel nu

Ibérico secreto van The Meat Boys


Ibérico secreto is het best bewaarde geheim onder het Ibérico varkensvlees en dit vlees kan je bij ons online bestellen. De secreto is afkomstig van de schouder van het varken en is geliefd om zijn volle smaak. Zijn specialiteit zit in zijn goede marmering die ervoor zorgt dat dit stuk vlees uitermate sappig en enorm mals is. De concentratie intramusculair vet is bij verse Ibérico secreto zeer hoog, waardoor hij zo bemind is bij echte vleeskenners en zij dit vlees met volle overgave online bestellen. Deze marmering maakt het mogelijk het vlees van het Ibérico varken minder koud uit te snijden dan gebruikelijk is. Dit zorgt voor een groter aantal volwaardige stukken steak. Natuurlijk worden de restsnippers verwerkt in worsten en gehakt voor een optimaal gebruik van dit bijzondere vlees.

Ibérico secreto producten

Het Ibérico secreto vlees is afkomstig van Ibérico varkens die leven op de Iberische schiereilanden waar hun raszuiverheid streng bewaakt wordt. Het wordt gekenmerkt met een zwart hoefje, onder de Spaanse naam Pata Negra. Doordat Ibérico vlees een hoogstaand aanzien heeft, wordt het vaak vergeleken als de varkensversie van de Wagyu. Iemand die kan genieten van de Wagyu tournedos om zijn extravagante smaak, gaat zeker en vast ook de Ibérico secreto appreciëren en geen moment langer willen twijfelen om dit vlees online te bestellen. Wij van The Meat Boys in Rotterdam zijn trots een pronkstuk als Ibérico vlees te verkopen in onze online slagerij. Naast de secreto kan je ook ander vlees van het Ibérico varken bij ons bestellen. Zoals bijvoorbeeld de Ibérico varkensrack met zijn hemelse smaak om vingers bij af te likken.

Proef de verbluffende smaak van klasse met Iberico Secreto vlees

Ben je al volledig verlekkerd door het Ibérico vlees dat je online kan bestellen bij ons, maar weet je nog niet of je de Ibérico secreto wilt of een ander stuk? Laat je dan verleiden door alle mogelijkheden van Ibérico vlees. Proef zelf zijn verbluffend volle smaak en ga voor klasse bij jouw volgende eetpartij.

Iberico secreto vlees bestellen?

Kies vandaag nog voor de verfijnde smaak van Ibérico secreto en andere heerlijke vleesproducten van The Meat Boys. Bestel eenvoudig online en geniet binnenkort van een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verwennen.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.