• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

30% KORTING OP VERSE BLACK ANGUS ENTRECOTE

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Kwaliteit & oorsprong

Argentijns rundvlees | Grass-Fed | Premium quality

Zuid-Amerikaans rundvlees staat bekend als het beste vlees ter wereld. Het staat bekend als mals en rijk van smaak. Waarom? Het antwoord ligt in de keten van de pampa tot op het bord. Argentijns rundvlees is van topkwaliteit, het vlees is mals en de prijs is betaalbaar. De prijs kwaliteitverhouding is excellent. Daarom krijgt dit vlees de classificatie premium.

Het vlees is veelal afkomstig van de Aberdeen Angus runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven. Deze runderen leven minstens 24 maanden onder een mild klimaat op kilometerslange grasvelden. Bijvoeding is niet nodig want er zijn heel veel verschillende soorten gras waarmee zij zich voeden. Het vlees bevat veel minder cholesterol en vet dan ander rundvlees én het heeft een fantastische smaak. Het vlees is dus puur natuur en de runderen worden vrij van hormonen en antibiotica grootgebracht.

Het vlees is gevacumeerd en wordt gekoeld (0°C) geïmporteerd. Het is dus nog nooit ingevroren geweest! Dit kan dankzij het gekoelde transport vanuit Argentinië naar Nederland én doordat het vlees is gevacumeerd! Dit laatste zorgt er ook voor dat het vlees goed kan rijpen. Wanneer je jouw stukje Argentijnse vlees eet, dan heeft dit stuk vlees al een heel proces gehad waardoor het botermals is. 


Uruguay Grain-Fed rundvlees | High quality

Wij importeren ons grain-fed rundvlees hoofdzakelijk uit Uruguay, hier leven de Angus runderen op uitgestrekte vlaktes, ook wel pampa’s genoemd. De runderen krijgen een speciaal graandieet van 120 dagen, daarom wordt dit Uruguay rundvlees graan gevoerd (grain-fed) genoemd. Door dit graandieet krijgt het vlees een typische vetmarmering, dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het vlees. Het wordt nog malser en smaakvoller. Dit vlees krijgt de classificatie high quality. Het is van hogere kwaliteit dan bijvoorbeeld ons premium rundvlees maar je betaalt ook wat meer. Wij raden echter wel aan om eerst een ons premium rundvlees te proberen. Deze kwaliteit is al waanzinnig!

Wij importeren dit onder ons eigen merk genaamd Gran Carne Angus. Dit bezit absolute kwaliteitskenmerken. Door dit graandieet is het vlees erg gemarmerd en dus smaakvol en botermals.

Gran Carne premium grain-fed rundvlees wordt onder de strenge EU voorschriften 481/2012 voor hoogwaardig kwaliteitsvlees geproduceerd.


Braziliaans/Paraguay grass-fed | Good quality

Dit vlees is voornamelijk afkomstig van Zebu runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven.

Deze runderen leven minstens 24 maanden onder een mild klimaat op kilometerslange grasvelden. Bijvoeding is niet nodig want er zijn heel veel verschillende soorten gras waarmee zij zich voeden. Het vlees bevat veel minder cholesterol en vet dan ander rundvlees én het heeft een fantastische smaak. Het vlees is dus puur natuur en de runderen worden vrij van hormonen en antibiotica grootgebracht.

Het vlees is gevacumeerd en wordt gekoeld (0°C) geïmporteerd. Het is dus nog nooit ingevroren geweest! Dit kan dankzij het gekoelde transport vanuit Brazilië of Paraguay naar Nederland én doordat het vlees is gevacumeerd! Dit laatste zorgt er ook voor dat het vlees goed kan rijpen.

Dankzij het milde klimaat, het type rund en de uitgestrekte pampa’s waarop de beeste leven is ook dit type rundvlees doorgaans veel beter dan bijvoorbeeld Europees vlees. De Zebu runderen die vooral in Brazilië en Paraguay leven zijn kwalitatief wel iets minder dan bijvoorbeeld de Angus runderen die in Uruguay of Argentinië leven. Vandaar dat wij dit type rundvlees onder de classificatie good quality vermelden.

Wat is het Verschil tussen Grasgevoerd en Graangevoerd Rundvlees in Zuid-Amerika?

Bij The Meat Boys willen we dat je precies weet wat je kiest als het om ons rundvlees gaat. Laten we daarom het verschil bespreken tussen grass-fed en grain-fed rundvlees in het prachtige Zuid-Amerika.

Grass-fed rundvlees

In Zuid-Amerika wordt het merendeel van onze runderen grootgebracht op weiden, en dit vlees staat bekend als ‘grasgevoerd’. Deze runderen brengen hun hele leven door met grazen op uitgestrekte graslanden. Dit natuurlijke dieet resulteert in een complexe, robuuste smaak en een gelige vetkleur. Grasgevoerd rundvlees is een ware delicatesse voor fijnproevers.

Grain-fed rundvlees

Graangevoerd rundvlees komt van runderen die een deel van hun leven een rantsoen van graan hebben gekregen. Dit zorgt voor een meer consistente smaak en textuur in het vlees. Sommige rassen, zoals Wagyu, worden graangevoerd om de marmering te versterken. Het graan dieet resulteert in meer marmering en een boterachtige smaak, waar fijnproevers dol op zijn.

Bij The Meat Boys bieden we bewuste keuzes aan. Ontdek het verschil in smaak en textuur door ons hoogwaardige rundvlees vandaag nog te bestellen. Kies voor de kwaliteit die bij jou past: kies voor The Meat Boys.


Wagyu

Van oorsprong is Wagyu een Japans runderras dat bekend staat als zeer exclusief en erg smaakvol rundvlees. Wagyu is daarom kostbaar. The Meat Boys importeren Wagyu uit Japan, dit heeft de hoogste classificatie (A5, BMS 10+), BMS betekent beef marble score. Hoe hoger de vetmarmering, hoe smaakvoller het vlees. Wij werken met de merken Kagoshima en Hokkaido.

Naast Japans Wagyu importeren wij ook Wagyu uit Australië en Noord-Amerika. De Japanse Wagyu runderen zijn niet verhandelbaar maar wel Wagyu sperma waardoor de runderen ook buiten Japan gefokt kunnen worden. Deze BMS classificatie is 6+ en wordt onderverdeeld in de schaal A4. Wij werken in Australië met het merk WX by Rangers Valley en in Amerika met Snake River Farms.


The Iberico Boys - Spareribs
The Iberico Boys – Spareribs

Ibérico varkensvlees

Het Ibérico-varken is algemeen bekend als het beste en meest smaakvolle varkensras ter wereld en wordt daarom ook wel het “Wagyu” onder de varkens genoemd. De Ibérico-varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland en het ras wordt daar beschermd door de Spaanse wet- en regelgeving. Deze bescherming geldt zowel voor de naam als voor de volledige keten van geboorte tot slacht, met als doel het ras zo zuiver mogelijk te houden en de kwaliteit van leven en het vlees te waarborgen. Ibérico-vlees staat vanwege het kenmerkende zwarte hoefje ook wel bekend onder de Spaanse koosnaam Pata Negra.


Nieuw-Zeelands lamsvlees

De lammeren groeien op in een vrije omgeving op uitgestrekte weilanden. De regelmatige regen, een rijke voedingsbodem en een zacht klimaat met milde winters en lange zomers zorgt ervoor dat de lammeren het hele jaar buiten kunnen grazen. Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om haar kwaliteit, het vlees is mals en rijk van smaak.

Kip & Kalkoen van Tante Door

Wij kunnen niet in één dag de wereld veranderen, maar samen met jou doen we elke dag een stapje. Binnen het Tante Door kipconcept streven wij naar een continue verbetering van de balans tussen de facetten dier, milieu en mens.

Het gebruik van antibiotica en coccidiostatica wordt in de gehele keten van het Tante Door volledig uitgesloten. Om te voorkomen dat de Tante Door kippen ziek worden krijgen zij speciaal voer. Door het toevoegen van etherische oliën, zuren en butyraten aan het voer van de Tante Door kippen wordt de darmgezondheid ondersteund.

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar jouw stukje kip vandaan komt. Tante Door is een 100% Nederlandse kip omdat alle bedrijven in de keten uitsluitend in Nederland gevestigd zijn. Van moederdier tot aan de slager. Door de juiste zorg zijn alle producten van Tante Door van topkwaliteit.


Kwaliteit & oorsprong

Kwaliteitsvlees van The Meat Boys
Bij The Meat Boys weet je zeker dat je kwaliteitsvlees aan huis geleverd krijgt. Het vlees staat bekend om zijn kwaliteit, volle smaak en puurheid. Het vlees is dan ook 100% natuurlijk en van restaurantkwaliteit; wij leveren in veel restaurants die bekend staan om hun goede vlees. Wil je lekker eten bestellen? Dan weet je dat je op onze website goed zit. Vlees is vaak het hoofdgerecht, dat niet kan ontbreken bij een goed diner. Naast dat de smaak heel belangrijk is, wordt de herkomst van voedsel ook steeds belangrijker. We willen natuurlijk wel weten wat we in ons lichaam stoppen! Vooral nu vlees steeds vaker chemische middelen bevat, waar veel mensen niet op staan te wachten. We willen een goed stuk vlees, dat niet schadelijk is voor onze gezondheid. Het liefst ook voor een goede prijs! Dat bieden we bij The Meat Boys. We zijn erg transparant over de kwaliteit en oorsprong van ons vlees. We zijn er trots op en jij verdient te weten wat je in je lichaam stopt.      

Zuid-Amerikaans rundvlees
Een groot deel van ons assortiment bestaat uit Zuid-Amerikaans rundvlees. Dit vlees staat bekend als één van de beste ter wereld! Het rundvlees dat wij leveren is afkomstig van de Aberdeen Angus beesten. Hier komt ook de naam Black Angus vandaan. Deze leven op de uitgestrekte graslanden, ook wel pampa’s genoemd. Hier leven zij op verschillende soorten gras, zonder dat zij bijgevoed worden. Het rundvlees is dus vrij van hormonen en antibiotica. Dit vind je ook terug in de smaak! Het vlees is erg mals en rijk van smaak. Het is 100% puur natuurlijk en bevat veel minder cholesterol en vet dan ander rundvlees.

Gran Carne bestellen
Het merk Gran Carne wordt geïmporteerd uit Argentinië en Uruguay. Dit vlees is populair, maar in Nederland verder niet te vinden. The Meat Boys zijn in Nederland dan ook de enige distributeur van Gran Carne. Wil je Gran Carne in Nederland bestellen? Dan kan je dus alleen bij ons terecht. Het is natuurlijk jammer dat dit vlees niet overal te krijgen is, maar wij zijn enorm trots dat wij dit wél kunnen leveren! Vooral omdat het vlees zo goed is! Voor het vlees van Gran Carne wordt alleen het beste Black Angus vee geselecteerd. Dit vee wordt 120 dagen gevoed met speciale granen, waardoor het vlees extra smaakvol wordt. Dit noem je ook wel grain-fed. Zou je dit vlees wel willen proberen? Kijk dan snel in ons assortiment bij de producten die ‘grain-fed’ zijn.

Ibérico-varkensvlees
Bij The Meat Boys hebben we niet alleen goed rundvlees, maar ook het lekkerste varkensvlees ter wereld! Namelijk vlees van het Ibérico-varken. Dit wordt ook wel de “Wagyu” onder de varkens genoemd. Wil je Ibérico-vlees bestellen? Zoals Ibérico-ham of spareribs? Ons vlees is om de vingers bij op te likken! De Ibérico-varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland, wat ze extra speciaal maakt. Hier worden ze zelfs beschermd, wat geldt voor de naam als voor de volledige keten van geboorte tot slacht. Dit betekent niet dat ze niet geslacht mogen worden. Hiermee willen ze bereiken dat de kwaliteit van het vlees zo veel mogelijk gewaarborgd wordt. Zodat het vlees net zo lekker blijft als het altijd is geweest! Wil je ons Ibérico-vlees proberen? Neem dan direct een kijkje in ons assortiment. Heb je geen zin in een groot stuk vlees voor het diner, maar wil je wel wat lekkers proeven? Bestel dan een heerlijk borrelplankje. Deze is ook nog eens enorm gevarieerd!

Lamsvlees bestellen uit Nieuw-Zeeland
Wil je eens wat anders proberen dan varkensvlees of rundvlees? Probeer dan ons overheerlijke lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Ook deze lammeren groeien op in een mooie omgeving van uitgestrekte weilanden. Dit klimaat is daarentegen wat minder mild dan in Zuid-Amerika. Nieuw-Zeeland heeft een zacht klimaat met milde winters en lange zomers. Er is regelmatig regen en een rijke voedingsbodem. Hierdoor hebben ze genoeg voedsel en hoeven ook de lammeren ook niet bijgevoed te worden. Ook dit vlees is dus puur natuur en bevat geen hormonen of antibiotica. Ben je op zoek naar mals en smaakvol vlees? Dan is Nieuw-Zeelands lamsvlees een enorme aanrader! Dit lamsvlees vind je in ons assortiment als de lamsrack van ca. 900 gram. Deze is van hoge kwaliteit en erg populair onder de vleesliefhebbers!

Kwaliteit aan huis geleverd
Je weet nu dat het vlees uit Zuid-Amerika wordt gehaald en dat het van het beste vee is, maar hoe weet je dat het vlees ook thuis nog de beste kwaliteit heeft? Dat leggen we je uit. Ons rundvlees wordt gevacumeerd verpakt, zodat er geen lucht bij kan komen. Vervolgens wordt het gekoeld geïmporteerd op een temperatuur van 0ºC. Het Zuid-Amerikaanse rundvlees is dus nog nooit ingevroren geweest! Wil je hier meer over weten? Lees dan de rest van deze pagina.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Jelle, België
10

Superlatieve

Ik ben steeds weer verbluft door de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees dat ik je ontvangt van The Meat Boys. Het vlees was wederom ongeëvenaard mals, sappig en vol van smaak. De smaakexplosie die ik heb ervaren bij elke hap was werkelijk ongeëvenaard. De service was ook voortreffelijk, met een snelle en efficiënte levering. Ik kan met zekerheid zeggen dat The Meat Boys mijn favoriete plek blijft om vlees te bestellen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit vlees! Veel lof voor het team achter The Meat Boys!

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.