• Voor 10:45 uur besteld, dezelfde dag geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100 in NL
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 8,9

Kwaliteit & oorsprong

Argentijns rundvlees | Premium quality

Zuid-Amerikaans rundvlees staat bekend als het beste vlees ter wereld. Het staat bekend als mals en rijk van smaak. Waarom? Het antwoord ligt in de keten van de pampa tot op het bord.

Het vlees is veelal afkomstig van de Aberdeen Angus runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven. Deze runderen leven minstens 24 maanden onder een mild klimaat op kilometerslange grasvelden. Bijvoeding is niet nodig want er zijn heel veel verschillende soorten gras waarmee zij zich voeden. Het vlees bevat veel minder cholesterol en vet dan ander rundvlees én het heeft een fantastische smaak. Het vlees is dus puur natuur en de runderen worden vrij van hormonen en antibiotica grootgebracht.

Het vlees is gevacumeerd en wordt gekoeld (0°C) geïmporteerd. Het is dus nog nooit ingevroren geweest! Dit kan dankzij het gekoelde transport vanuit Argentinië naar Nederland én doordat het vlees is gevacumeerd! Dit laatste zorgt er ook voor dat het vlees goed kan rijpen. Wanneer je jouw stukje Argentijnse vlees eet, dan heeft dit stuk vlees al een heel proces gehad waardoor het botermals is. 


Uruguay Grain-Fed rundvlees | High quality

Wij importeren ons grain-fed rundvlees hoofdzakelijk uit Uruguay, hier leven de Angus runderen op uitgestrekte vlaktes, ook wel pampa’s genoemd. De runderen krijgen een speciaal graandieet van 120 dagen, daarom wordt dit Uruguay rundvlees graan gevoerd (grain-fed) genoemd. Door dit graandieet krijgt het vlees een typische vetmarmering, dit heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het vlees. Het wordt nog malser en smaakvoller.

Wij importeren dit onder ons eigen merk genaamd Gran Carne Angus. Dit bezit absolute kwaliteitskenmerken. Door dit graandieet is het vlees erg gemarmerd en dus smaakvol en botermals.

Gran Carne premium grain-fed rundvlees wordt onder de strenge EU voorschriften 481/2012 voor hoogwaardig kwaliteitsvlees geproduceerd.


Braziliaans/Paraguay grass-fed | Good quality

Dit vlees is voornamelijk afkomstig van Zebu runderen, die op de uitgestrekte graslanden (pampa’s) leven.

Deze runderen leven minstens 24 maanden onder een mild klimaat op kilometerslange grasvelden. Bijvoeding is niet nodig want er zijn heel veel verschillende soorten gras waarmee zij zich voeden. Het vlees bevat veel minder cholesterol en vet dan ander rundvlees én het heeft een fantastische smaak. Het vlees is dus puur natuur en de runderen worden vrij van hormonen en antibiotica grootgebracht.

Het vlees is gevacumeerd en wordt gekoeld (0°C) geïmporteerd. Het is dus nog nooit ingevroren geweest! Dit kan dankzij het gekoelde transport vanuit Brazilië of Paraguay naar Nederland én doordat het vlees is gevacumeerd! Dit laatste zorgt er ook voor dat het vlees goed kan rijpen.

Dankzij het milde klimaat, het type rund en de uitgestrekte pampa’s waarop de beeste leven is ook dit type rundvlees doorgaans veel beter dan bijvoorbeeld Europees vlees. De Zebu runderen die vooral in Brazilië en Paraguay leven zijn kwalitatief wel iets minder dan bijvoorbeeld de Angus runderen die in Uruguay of Argentinië leven. Vandaar dat wij dit type rundvlees onder de classificatie ”good quality vermelden.


Wagyu

Van oorsprong is Wagyu een Japans runderras dat bekend staat als zeer exclusief en erg smaakvol rundvlees. Wagyu is daarom kostbaar. The Meat Boys importeren Wagyu uit Japan, dit heeft de hoogste classificatie (A5, BMS 10+), BMS betekent beef marble score. Hoe hoger de vetmarmering, hoe smaakvoller het vlees. Wij werken met de merken Kagoshima en Hokkaido.

Naast Japans Wagyu importeren wij ook Wagyu uit Australië en Noord-Amerika. De Japanse Wagyu runderen zijn niet verhandelbaar maar wel Wagyu sperma waardoor de runderen ook buiten Japan gefokt kunnen worden. Deze BMS classificatie is 6+ en wordt onderverdeeld in de schaal A4. Wij werken in Australië met het merk WX by Rangers Valley en in Amerika met Snake River Farms.


The Iberico Boys - Spareribs
The Iberico Boys – Spareribs

Ibérico varkensvlees

Het Ibérico-varken is algemeen bekend als het beste en meest smaakvolle varkensras ter wereld en wordt daarom ook wel het “Wagyu” onder de varkens genoemd. De Ibérico-varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland en het ras wordt daar beschermd door de Spaanse wet- en regelgeving. Deze bescherming geldt zowel voor de naam als voor de volledige keten van geboorte tot slacht, met als doel het ras zo zuiver mogelijk te houden en de kwaliteit van leven en het vlees te waarborgen. Ibérico-vlees staat vanwege het kenmerkende zwarte hoefje ook wel bekend onder de Spaanse koosnaam Pata Negra.


Nieuw-Zeelands lamsvlees

De lammeren groeien op in een vrije omgeving op uitgestrekte weilanden. De regelmatige regen, een rijke voedingsbodem en een zacht klimaat met milde winters en lange zomers zorgt ervoor dat de lammeren het hele jaar buiten kunnen grazen. Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om haar kwaliteit, het vlees is mals en rijk van smaak.


Kwaliteit & oorsprong

Kwaliteitsvlees van The Meat Boys
Bij The Meat Boys weet je zeker dat je kwaliteitsvlees aan huis geleverd krijgt. Het vlees staat bekend om zijn kwaliteit, volle smaak en puurheid. Het vlees is dan ook 100% natuurlijk en van restaurantkwaliteit; wij leveren in veel restaurants die bekend staan om hun goede vlees. Wil je lekker eten bestellen? Dan weet je dat je op onze website goed zit. Vlees is vaak het hoofdgerecht, dat niet kan ontbreken bij een goed diner. Naast dat de smaak heel belangrijk is, wordt de herkomst van voedsel ook steeds belangrijker. We willen natuurlijk wel weten wat we in ons lichaam stoppen! Vooral nu vlees steeds vaker chemische middelen bevat, waar veel mensen niet op staan te wachten. We willen een goed stuk vlees, dat niet schadelijk is voor onze gezondheid. Het liefst ook voor een goede prijs! Dat bieden we bij The Meat Boys. We zijn erg transparant over de kwaliteit en oorsprong van ons vlees. We zijn er trots op en jij verdient te weten wat je in je lichaam stopt.      

Zuid-Amerikaans rundvlees
Een groot deel van ons assortiment bestaat uit Zuid-Amerikaans rundvlees. Dit vlees staat bekend als één van de beste ter wereld! Het rundvlees dat wij leveren is afkomstig van de Aberdeen Angus beesten. Hier komt ook de naam Black Angus vandaan. Deze leven op de uitgestrekte graslanden, ook wel pampa’s genoemd. Hier leven zij op verschillende soorten gras, zonder dat zij bijgevoed worden. Het rundvlees is dus vrij van hormonen en antibiotica. Dit vind je ook terug in de smaak! Het vlees is erg mals en rijk van smaak. Het is 100% puur natuurlijk en bevat veel minder cholesterol en vet dan ander rundvlees.

Gran Carne bestellen
Het merk Gran Carne wordt geïmporteerd uit Argentinië en Uruguay. Dit vlees is populair, maar in Nederland verder niet te vinden. The Meat Boys zijn in Nederland dan ook de enige distributeur van Gran Carne. Wil je Gran Carne in Nederland bestellen? Dan kan je dus alleen bij ons terecht. Het is natuurlijk jammer dat dit vlees niet overal te krijgen is, maar wij zijn enorm trots dat wij dit wél kunnen leveren! Vooral omdat het vlees zo goed is! Voor het vlees van Gran Carne wordt alleen het beste Black Angus vee geselecteerd. Dit vee wordt 120 dagen gevoed met speciale granen, waardoor het vlees extra smaakvol wordt. Dit noem je ook wel grain-fed. Zou je dit vlees wel willen proberen? Kijk dan snel in ons assortiment bij de producten die ‘grain-fed’ zijn.

Ibérico-varkensvlees
Bij The Meat Boys hebben we niet alleen goed rundvlees, maar ook het lekkerste varkensvlees ter wereld! Namelijk vlees van het Ibérico-varken. Dit wordt ook wel de “Wagyu” onder de varkens genoemd. Wil je Ibérico-vlees bestellen? Zoals Ibérico-ham of spareribs? Ons vlees is om de vingers bij op te likken! De Ibérico-varkens zijn alleen te vinden op het Iberische schiereiland, wat ze extra speciaal maakt. Hier worden ze zelfs beschermd, wat geldt voor de naam als voor de volledige keten van geboorte tot slacht. Dit betekent niet dat ze niet geslacht mogen worden. Hiermee willen ze bereiken dat de kwaliteit van het vlees zo veel mogelijk gewaarborgd wordt. Zodat het vlees net zo lekker blijft als het altijd is geweest! Wil je ons Ibérico-vlees proberen? Neem dan direct een kijkje in ons assortiment. Heb je geen zin in een groot stuk vlees voor het diner, maar wil je wel wat lekkers proeven? Bestel dan een heerlijk borrelplankje. Deze is ook nog eens enorm gevarieerd!

Lamsvlees bestellen uit Nieuw-Zeeland
Wil je eens wat anders proberen dan varkensvlees of rundvlees? Probeer dan ons overheerlijke lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Ook deze lammeren groeien op in een mooie omgeving van uitgestrekte weilanden. Dit klimaat is daarentegen wat minder mild dan in Zuid-Amerika. Nieuw-Zeeland heeft een zacht klimaat met milde winters en lange zomers. Er is regelmatig regen en een rijke voedingsbodem. Hierdoor hebben ze genoeg voedsel en hoeven ook de lammeren ook niet bijgevoed te worden. Ook dit vlees is dus puur natuur en bevat geen hormonen of antibiotica. Ben je op zoek naar mals en smaakvol vlees? Dan is Nieuw-Zeelands lamsvlees een enorme aanrader! Dit lamsvlees vind je in ons assortiment als de lamsrack van ca. 900 gram. Deze is van hoge kwaliteit en erg populair onder de vleesliefhebbers!

Kwaliteit aan huis geleverd
Je weet nu dat het vlees uit Zuid-Amerika wordt gehaald en dat het van het beste vee is, maar hoe weet je dat het vlees ook thuis nog de beste kwaliteit heeft? Dat leggen we je uit. Ons rundvlees wordt gevacumeerd verpakt, zodat er geen lucht bij kan komen. Vervolgens wordt het gekoeld geïmporteerd op een temperatuur van 0ºC. Het Zuid-Amerikaanse rundvlees is dus nog nooit ingevroren geweest! Wil je hier meer over weten? Lees dan de rest van deze pagina.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Rens, Oisterwijk
10

Keurig geleverd, netjes gekoeld, lekker vlees, prima prijs, wat wil je nog meer ?

Frank, Arnhem
9

Wow! Keurig verpakt, geleverd, en super mals vleesch! Met vrienden een runderhaas gegeten; die was eerder op dan ons lief was en dat zegt alles! Not your everyday meat maar tot de volgende!

Melanie, Assen
9

De dag van ontvangst kreeg ik te weinig, per e-mail werd er wel snel gereageerd. Maandag zou de rest geleverd worden en dat werd woensdag nadat ik dinsdag had gebeld. Een flesje wijn had een hoop goed gemaakt.

Stijn, Amsterdam
10

Ik had een bestelling die ik wilde verplaatsen omdat de gelegenheid waarbij ik het vlees wilde bereiden helaas verplaatst was. Zonder enige moeite met de jongens van Meat Boys gebeld en zij hebben de bezorgdatum gelijk verplaatst. Top!