• Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond geleverd*
  • Levering in NL & BE tussen 17:00 - 22:00 uur
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Gekoelde levering door heel Nederland & België
  • 9,2 | 95% raadt ons aan

OSSENHAAS AANBIEDING⏳

Bestel nu
Acties
Rundvlees
(Ibérico) varkensvlees
Voor op de BBQ
Kip en Kalkoen
Lamsvlees
Vis en schaaldieren
Wild vlees
Wagyu-collectie
BBQ- en kookartikelen
Halal meat
Rubs en sauzen

Wild vlees van The Meat Boys

Het barbecue seizoen heeft zijn vurige einde bereikt, en dat betekent maar één ding: het wildseizoen staat voor de deur! Terwijl de dagen korter worden en de temperatuur daalt, is het tijd om je voor te bereiden op gezellige avonden bij de open haard en onvergetelijke feestdagen. Bij The Meat Boys hebben we een speciale categoriepagina gemaakt om je wildseizoenservaring te verrijken. Ontdek hieronder onze geselecteerde wildspecialiteiten

Wildseizoen producten

De kenmerken van wild vlees

Wild vlees, ook wel wildbraad genoemd, is vlees dat afkomstig is van wilde dieren die in de vrije natuur leven en niet in gecontroleerde omgevingen worden gefokt of gehouden. Dit vlees heeft enkele kenmerkende eigenschappen.

Natuurlijke Leefomgeving

Wilde dieren leven in hun natuurlijke omgeving, zoals bossen, heidevelden, bergen en wetlands. Hierdoor hebben ze veel bewegingsvrijheid en eten ze wat ze in de natuur kunnen vinden, zoals grassen, kruiden, bladeren, bessen en andere wilde gewassen. Dit natuurlijke dieet beïnvloedt de smaak en textuur van het vlees.

Uitdagende Levensstijl

Wilde dieren moeten jagen of zichzelf beschermen tegen roofdieren. Dit actieve en natuurlijke gedrag zorgt voor een optimale ontwikkeling van hun spieren en geeft het vlees een specifieke smaak en textuur.

Geen Menselijke Interventie

In tegenstelling tot gedomesticeerde dieren worden wilde dieren niet gefokt, gevoerd met speciaal voedsel of behandeld met groeibevorderaars of antibiotica. Dit betekent dat wild vlees vrij is van deze toevoegingen en als puur en natuurlijk wordt beschouwd.

Seizoensgebondenheid

Wild is vaak seizoensgebonden en wordt meestal gejaagd tijdens het wildseizoen, dat meestal in de herfst begint. Dit komt overeen met de tijd van het jaar waarin veel wilde dieren zich voorbereiden op de winter en hun vlees optimaal is voor consumptie.

Variatie

Wild vlees kan afkomstig zijn van verschillende soorten wilde dieren, zoals herten, fazanten, konijnen, eenden, en meer. Elk type wild vlees heeft zijn eigen kenmerkende smaak en textuur.

Wild vlees kopen bij The Meatboys?

Speciaal vanuit het wildseizoen geselecteerde kwaliteitsproducten bestel je eenvoudig en snel bij The Meat Boys. Over het algemeen wordt wild vlees gewaardeerd om zijn authentieke en rijke smaak, evenals om de natuurlijke levensstijl van de dieren waarvan het afkomstig is. Het wordt vaak beschouwd als een delicatesse en is populair tijdens feestdagen en speciale gelegenheden vanwege de unieke culinaire ervaring die het biedt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews van klanten

Mariet , Sassenheim
9

Goed

Levering was niet helemaal goed gegaan. Is na een prettig en snel telefonisch contact in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

IVDS78 , België
9

Lekker vlees en snelle service!

‘s Morgens besteld en ‘s avonds al in huis. Geleverd in een goed gekoelde doos. Het vlees zelf was super lekker en mals. Iets duurder dan anderen maar je proeft toch het verschil.

Frank, Rhoon
10

Fantastische kwaliteit vlees tegen een mooie prijs en snel thuis geleverd. Love it!

Renzo , Nederland
10

Zowel kwaliteit als service is Geweldig!

Over kwaliteit valt niks te klagen. Het ene stuk halen ze uit Uruguay de ander uit Argentinië. Als het vlees niet smaakt ligt dat volledig aan jezelf. En qua service, snelle reacties en ze komen altijd met een oplossing, ik haal me vlees nergens anders meer.

Marc , Maassluis
8

Super ervaring

Mijn allereerste bestelling was een succes. Op tijd geleverd, goed gekoeld en kwaliteit van het vlees was top, beter dan verwacht. Er volgen zeker meerdere bestellingen. Ga zo door!!!

Andre Correa , ‘s-Gravenhage
10

Agility and good quality

Great solution for short notice barbecues… Good meet with good quality and excellent service.

Olivier , Knokke-heist
10

Zeer lekker vlees en vlotte levering

Topkwaliteit en snelle en vlotte levering in België. Aan te raden

Bart , Hoevelaken
10

Heerlijk vlees en snel geleverd

Vlees besteld, geleverd op afgesproken dag. Vlees is boven verwachting mals.